כללי אינדיזיין CC מרבה לקרוס בשרשורים

• הוסף לסימניות
ללא סיבה מיוחדת. לא משנה איזה קובץ וכמה הטקסט נקי ותמים. מדי פעם, ולאחרונה כל הזמן - כשמגיע שרשור מגיע קריסה.
בינתים הורדתי את CS6,והיא דווקא עובדת לי

• הוסף לסימניות
תמיד אפשר לשמור כ-IDML... זה בונה את הקובץ מחדש.

• הוסף לסימניות
אבל זה כאילו מצב שכבר לא משנה מה הקובץ. שמתי טקסט לורם איפסום בלי כלום וזה גם קרס.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזו בעיה של זיכרון ram
דרישות התוכנה המומלצת היא 8 ג'יגא, ודרישת מינימום 2 ג'יגא.
יכול להיות שהמחשב שלך בעל זכרון של פחות משני ג'יגא?

• הוסף לסימניות
לי קורה אותהבעיה של שירשור ודחית טקסט בCS6
נראה לי שזה סוג של באג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;2008227:
יכול להיות שזו בעיה של זיכרון ram
דרישות התוכנה המומלצת היא 8 ג'יגא, ודרישת מינימום 2 ג'יגא.
יכול להיות שהמחשב שלך בעל זכרון של פחות משני ג'יגא?

אני על מחשב לגרפיקה חדש, יקר וחזק. יש 8 ג"ב זכרון ומעבד i7 . עד לאחרונה עימדתי בו ספרים כבדים ומרובי עמודים ללא כל בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה