אינדיזיין CC 2019 - עלה לאויר!

• הוסף לסימניות
תצוגה מהירה של אפקטי מיזוג (blending modes) מיד כשעוברים ברשימה, ללא צורך לבחור כל אחד נפרד.
תודה, רק בשביל זה היה שווה לעדכן...

מישהו/י יודע/ת למה אני עדיין עם תמונת הפתיחה הקודמת בפוטושופ (אחרי העדכון)?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעדכן את פוטשופ, וזה ההודעה שקופצת לי כשאני מנסה להפעיל:
לכידה.PNG

ניסיתי למחוק את התוכנה, ולהתקין מחדש, ושוב אותה הודעה.
אילוס ואינדי עובדים מצויין.
יש למישהו שמץ מה ההודעה אומרת או מה הפתרון?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעדכן את פוטשופ, וזה ההודעה שקופצת לי כשאני מנסה להפעיל:

עדכון אם מישהו ייתקל בבעיה זהה:
התקנתי את הרכיב שהיה חסר במערכת בקישור הזה, לפי סוג המערכת שיש לי,
והכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
שגיאה של פוטושופ לאחר העידכון.
מה עושים?לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קובץ אינדיזיין 2018 לא נפתח בגרסאות הקודמות
אז לא הבנת את כוונתי.
התכוונתי שאי אפשר לייבא הערות מקובץ PDF שנוצר בגירסה אחרת של אינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אפשר אבל אינדיזיין תבצע לו המרה לגירסת CC2018 ואז תפתח אותו

• הוסף לסימניות
ויש אופציה כזו של המרה גם מ2018 ל2017?

• הוסף לסימניות
לא בדקתי אך אם אני זוכר נכון, כן
אך למה לא לשדרג אם בכל אופן מנויים?

• הוסף לסימניות
אני עובד גם על מחשבים שהם לא שלי
ואני צריך ללהטט בינהם

• הוסף לסימניות
מעצבן אותי בפוטושופ:
כשאני מייבא תמונה חיצונית לפ"ש, אפשר להגדיל ולהקטין רק עם שמירת פרופורציות בלבד.
ניסיתי להוסיף ראסטר, ולא הולך.
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה