כללי אינדיזיין CS3 - לחזור למצב בעת פתיחת הקובץ

• הוסף לסימניות
התחלתי לעצב את הגיליון החדש של העיתון על בסיס הגיליון הקודם, ובטעות שמרתי באותו שם.
עדיין לא סגרתי, שמרתי בינתיים גם בשם חדש, האם יש אפשרות להחזיר את הקובץ למצב המקורי שלו בעת הפתיחה, כדי שאוכל לשמור גם עותק של הגיליון הקודם? (בCTRL Z אני כבר לא יכולה לחזור כל כך הרבה אחורה...)

בינתיים אני לא סוגרת את הקובץ.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לאחר שכפול הקובץ, נסי בקובץ המקורי לחזור לגירסה שמורה.
file - revert

• הוסף לסימניות
האפשרות לא פעילה...
היה עלי כנראה לשכפל את הקובץ חיצונית או לעשות שמור עותק ולא שמירה בשם
אז כנראה אין אפשרות לשחזר... הייתי צריכה לשאול כאן לפני שאני שומרת בשם חדש!
זכרתי שיש אפשרות לחזור אחורה, ולא ידעתי שצריך להיזהר עם השמירות.
לפחות נדע לפעם הבאה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לעשות שחזור מערכת
התחל- תכניות-עזרים- כלי מערכת-שחזור המערכת (לנקודת זמן שתבחרי שם)
ואולי כדאי שתשמרי קודם בדיסק חיצוני את הקובץ החדש בשביל שישמרו לך הנתונים החדשים.

נ.ב כל זה במידה והקובץ שמור על המחשב שלך ולא על שרת...

• הוסף לסימניות
שחזור מערכת לא מחזיר שינויים שנעשו בקבצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה