כללי אינדיזיין cs4| אפשר לייבא קובץ אינדיזיין לקובץ אינדיזיין כולל בליד?

• הוסף לסימניות
האם אפשר לייבא קובץ אינדיזיין לקובץ אינדיזיין אחר כולל הבליד?
ביבוא הוא מביא לי רק את מה שבעמוד.

אני רוצה לעמד חוברת להדפסה באופן ידני, ההידוק למעלה ואין אפשרות כזו בסגירה.
ע"מ שלא יהיו תקלות בעימוד הנכון (זו חוברת מדורגת ודרוש דיוק רב) מיקמתי את עמודי החוברת אחד מעל השני לפי הצורך,
האם יש דרך לראות גם את הגלישה של העמודים?

• הוסף לסימניות
אם המלל אינו דורש עריכה מורכבת מדי - אולי עדיף לך לנסות לבנות את החוברת באילוסטרייטור CS4, ולהיעזר בכלי ה-Page Tool, לבניית עמודים בגדלים שונים?

• הוסף לסימניות
שימי לב, בחלון ה place כשמיביאם קובץ אינדיזין - יש למטה אפשרויות של "crop to" שם יש לך אפשרות לבחור שהקובץ יבוא עם הבליד שלו.
אם אני לא טועה, ב cs4 יש אפשרות של הידוק מלמעלה! (כך זכור לי מהרצאה ששמעתי. אין לי את הגרסה אז לא אוכל לבדוק)

• הוסף לסימניות
סימנתי את אפשרות היבוא עם בליד ולמרות זאת הקובץ הגיע בלעדיו.

לא מצאתי את האפשרות של הידוק מלמעלה וגם עדי רביד כתב שאין.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2009-08-31_1404.png
    KB 38.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה.
אנסה שוב.

האם לאחר מיקום הקובץ בלי הבליד, אפשר לעדכן שיהי עם בליד או שאני צריכה שוב למקם מחדש?
וכן, האם המרכז ישאר במקומו או שהכל יזוז, כיון שהשטח המיובא יותר גדול, ושוב אצטרך לסדר ידנית?

• הוסף לסימניות
גם לי ידוע שב cs4 יש אפשרות לסובב את הדפים ואז ליצור שההידוק יהיה למעלה

• הוסף לסימניות
הסיבוב הוא רק למראית עין.
בהדפסה לא מצאתי כזו אפשרות.

• הוסף לסימניות
מצוין! גם אם הסיבוב הוא למראית עין, פשוט תבני את הקובץ לרוחב - אחד ליד השני, וכל הטקסטים יהו מסובבים 90 מעלות, ואז תסובבי למראית עין ותראי את זה ישר! לדפוס זה כבר לא משנה שזה לרוחב.
אם את עושה מיקום על הקיים - זה יתישב באותו מקום בדיוק, רק תצטרכי לסדר את המסגרת שתגדל לפי התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;300602:
תודה.
אנסה שוב.

האם לאחר מיקום הקובץ בלי הבליד, אפשר לעדכן שיהי עם בליד או שאני צריכה שוב למקם מחדש?
וכן, האם המרכז ישאר במקומו או שהכל יזוז, כיון שהשטח המיובא יותר גדול, ושוב אצטרך לסדר ידנית?
אפשר לעשות relink.

בנוגע למיקום: זב תלוי על הframe fitting options.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה