כללי אינדיזיין CS4 - גרפ

• הוסף לסימניות
אני רוצה בחפש והחלף, לשנות את כל מה שתבוךף סוגריים [מראה מקומות] לסגנון אחר. איך אני עושה זאת? העליתי אשכול לפני כמה זמן ונתנו לי קוד שלא עבד לי.

אשמח אם מישהו יסביר לי איך עושים זאת ומה הקוד?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
הנוסחה לחיפוש טקסט בתוך סוגריים: (\?+.)\

והתודה לעדי רביד, כמובן.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה.
מה שהסתבך לי זה שההעתק הדבק פשוט הפך את הסדר ולא הבנתי למה זה לא מצליח לי.
תודה רבה רבה חסכת לי טונות של זמן

• הוסף לסימניות
בעצם יש פה בעיה. כי בגלל שזה מקורות, אז יש נקודותיים אחרי הסוגריים ואז הוא מתעלם מזה.
יש לזה פתרון?

• הוסף לסימניות
מצאתי. פשוט הוספתי נקודותיים אחרי הסוגריים.
שוב אין מילים

• הוסף לסימניות
עוד שאלה, איך אני מוצאת טקסט בעברית בתוך טקסט באנגלית בחפש והחלף?
יש לו הגדרות של טקסט רץ באנגלית ביחד עם כל הטקסט, ואני רוצה לשנות אותו לעברית.
איך עושים זאת במכה אחת?
אם אני מגדירה לו עברית, הוא לא מוצא

• הוסף לסימניות
מה הכוונה בתוך? בתוך פסקה? בין אותיות? במה הוא מובדל משאר המילים בעברית שאותם את לא רוצה לחפש?
האם הכוונה לחפש כל פסקה שיש בו שילוב של עברית ואנגלית?
או האם לחפש כל תו עברי שנמצא בין תוים לועזיים באותה מילה?
או... או... או...
ובמה להחליף אותו?

• הוסף לסימניות
נאמר יש לי מאמר שלם באנגלית, שבתוכו יש מילים בעברית. איך אני מוצאת רק את המילים בעברית כדי להפכם לסגנון עברי? בסגנון האנגלי, הן מתהפכות.
כלומר - לחפש כל מילה בעברית, שנמצאת בתוך מאמר באנגלית

• הוסף לסימניות
אנסה את כוחי אחרי הנגיעה שנגענו בגרפ בסדנה...
נסי לחפש:
[א-ת]+

(עדיף להעתיק ולהדביק את הנוסחה כי זה נראה כאן מימין לשמאל ובאמת כתבתי משמאל לימין)
זה אמור לחפש כל מילה שכתובה באותיות בעברית. אצלי זה עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה