כללי אינדיזיין cs5 החלפת מיקום לסגנונות פסקה / אובייקט

• פותח הנושא yhk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה קרה לאינדיזיין cs5
עד היום כשהיה לנו רשימה ארוכה של סגנונות פסקה (וכן בשאר הסגנונות וכן בשכבות) יכולנו להעביר את מיקומם על ידי גרירת הסגנון למקום הרצוי לנו

בcs5 אין אפשרות לגרור סגנון אלא נוצרת כמין צורת יד ואין אפשרות אלא להעביר את הסגנון לבסוף

אודה מאוד למי שבידו פתרון לענין זה

• הוסף לסימניות
הקפצה..
לא קבלתי תשובה
אולי יש פתרון...

בתודה

• הוסף לסימניות
אין שם תשובה לשאלה

• הוסף לסימניות
אין לי CS5
ולכן לא אוכל לעזור לך
אבל במידה ויש לך סגנונות רבים
הייתי ממליצה לעבוד עם קואיק אפליי
קיצור מקשים - קונטרול אנטר
שימושי במיוחד

• הוסף לסימניות
זה נראה כבעיה בלי פתרון?

• הוסף לסימניות
האם אצלך האינדזיין בעברית?

• הוסף לסימניות
כן.
אני יודע שבאנגלית זה בסדר

שאלתי האם יש פתרון לעברית

• הוסף לסימניות
תפנו לחברה שמכרה לכם את התכנה.

אולי תנסו לתת עדכון לתכנה.

• הוסף לסימניות
זה בעיה שקיימת אצל כולם בעברית
אני מבקש אם יש פתרון

• הוסף לסימניות
בעברית קוראים לזה באג, ולבאג יש פתרון רק כשהחברה פותרת אותו. זה בטיפול אצל winsoft

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה