כללי אינדיזיין CS5 לא מציג את הבולד של הפונטים

• הוסף לסימניות
אינדיזיין CS5 (תפריטים בעברית) לא מציג את הבולד של הפונטים למרות שהפונטים הם אופן טייפ (פונטביט).

מישהו יודע כיצד מתגברים על זה

דחוף דחוף

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי הבולד מופיע כחלק מהשם ולא כמשקל?

• הוסף לסימניות
גם אני נתקל בבעיה זו, בפונטים של פונביט לא מופיע הבולד באינדיזיין 5, צריך לחפש אותו בתוך הרשימה... כאב ראש..
אם מישהו יודע פתרון לבעיה זו...

מישהו אמר לי לנסות להעתיק את הפונטים בתקיה המתאימה באינדיזיין, לא נסיתי זאת עדיין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoel32;476494:
גם אני נתקל בבעיה זו, בפונטים של פונביט לא מופיע הבולד באינדיזיין 5, צריך לחפש אותו בתוך הרשימה... כאב ראש..
אם מישהו יודע פתרון לבעיה זו...

מישהו אמר לי לנסות להעתיק את הפונטים בתקיה המתאימה באינדיזיין, לא נסיתי זאת עדיין...

אני ניסיתי זאת בהכוונת פונטביט וזה לא עזר

ומה פירוש צריך לחפש אותם מתוך הרשימה האם הם נמצאים

• הוסף לסימניות
אצלי זה ככה בפונט נרקיסים של מסטרפונט

קניתי כמה משקלים אבל הם מופיעים ברשימת הפונטים במקום ברשימת המשקלים
למשל NarkisimMF
NarkisimMF bold
NarkisimMF demi bold
וכו'

• הוסף לסימניות
אצלי גם הפונטים של פונטביט מופיעים ככה בשמות. לפחות חלקם

• הוסף לסימניות
היה לי אותו בעיה
צריך להכניס לתיקיית הפונטים של אדובי
ואם יש לך וינדוס 7 64 ביט
שיםן לב ששמת בתיקיה הנכונה

• הוסף לסימניות
היה לי אותו בעיה
צריך להכניס לתיקיית הפונטים של אדובי
ואם יש לך וינדוס 7 64 ביט
שיםן לב ששמת בתיקיה הנכונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה