כללי אינדיזיין CS6 - ביצוא צלליות לא יוצאות!

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ שיש בו אוביקטים עם צל
ביצוא לpdf
ניסיתי גם הדפסה-
הצלליות נעלמות כליל!
כמו כן ביבוא של קובץ אינדזיין לקובץ אחר, הן גם נעלמות.
יש למשהו פתרון ?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בשיטוח שקיפויות ובסוג הסגירה של הפידיאף.

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמה סוגים, גם הדפסה וגם סגירה
יש לך מושג איפה אני פותרת את הבעיה הזאת?
כמו כן למה ביבוא לא רואים את הצלליות?
תודה!

• הוסף לסימניות
קודם כל חשוב להבין ולזכור את שתי העובדות הבאות:
א. לא כל גרסאות PDF תומכות בשקיפות. כאשר שומרים קובץ שנעשה בו שימוש בשקיפות, יש לוודא שגירסת ה-PDF היא 1‪.‬4 ומעלה. איך קובעים זאת? כשאתם שומרים את הקובץ כ-PDF, וודאו שבתפריט Compatibilty מצויינת גירסה 1‪.‬4 ומעלה.
ב. במידה ואתם בוחרים באפקט שמכיל שקיפות, יש לבחור מתפריט Effects את הפקודה Document Raster Effects Settings ולוודא שאיכות האפקט מתאימה לדפוס (High). למה אני מציינת את זה? משום שאיכות גבוהה, מאטה את התצוגה. לכן, רובנו מורידים את האיכות בזמן העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1134522:
קודם כל חשוב להבין ולזכור את שתי העובדות הבאות:
א. לא כל גרסאות PDF תומכות בשקיפות. כאשר שומרים קובץ שנעשה בו שימוש בשקיפות, יש לוודא שגירסת ה-PDF היא 1‪.‬4 ומעלה. איך קובעים זאת? כשאתם שומרים את הקובץ כ-PDF, וודאו שבתפריט Compatibilty מצויינת גירסה 1‪.‬4 ומעלה.
ב. במידה ואתם בוחרים באפקט שמכיל שקיפות, יש לבחור מתפריט Effects את הפקודה Document Raster Effects Settings ולוודא שאיכות האפקט מתאימה לדפוס (High). למה אני מציינת את זה? משום שאיכות גבוהה, מאטה את התצוגה. לכן, רובנו מורידים את האיכות בזמן העבודה.

א. בCS6 האפשרות הכי נמוכה היא 1.4, כך שזה לא רלוונטי
ב. הפקודה הזו לא קיימת באינדיזיין אלא רק באילוס'

• הוסף לסימניות
אוכל לנסות לסייע באמצעות חיבור מרחוק עם TeamViewer או Ammyy Admin

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד!
אם תוכל בלילה אני מאד אשמח
תזכה למצוות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה