כשאני עושה w נהיה לי אפור, למה זה אמור לעזור?נכתב ע"י stsh;880795:כמה אפשרויות:
1. בתצוגה אתה רואה את הסרגלים - תלחץ על W
2. יש קונטור סביב האוביקט - תבטל אותו.
3. מצב תצוגה ירוד- תבדוק בלחיצת עכבר ימנית על התמונה >Display
Performance >
High quality display
בהצלחה.
איך אני יודעת אם הוא קיים?נכתב ע"י יוגב ברדה;880814:קונטור פירושו קו מיתאר, או סטרוק, או קו חיצוני.
זה שקוף...נכתב ע"י TIP X;880836:בוחרת את האוביקט ובודקת בחלון הדוגמיות -swatches אם יש לו קו.
נכתב ע"י חנון;880937:איני מבינה... אני בוחרת תמונה והקו מיתאר וכן המילוי שקופים, למרות זאת יצאו לי מסגרות בהדפסה...
מדובר אל תמונות שניקיתי מסביב בפוטושופ, שמרתי וייבאתי לאינדיזיין. על המסך היה בסדר רק התפשל לי בהדפסה...נכתב ע"י eliezer;880939:אולי זו תמונת JPEG שיש לה רקע או מסגרת לבנה?
אולי תעלי צילום מסך?
מה זאת אומרת?נכתב ע"י eliezer;880949:אז אולי משהו פגום בייצוא, או בשיטוח בפרט.
מה זה לייצא לאקרובט לסגור ל-PDF?נכתב ע"י eliezer;880957:התמונה הצרובה מכילה שקיפות.
צריך להגדיר שיטוח מתאים בייצוא, או לייצא לאקרובט בגרסה התומכת בשקיפות.
אולי למשל ייצאת לאקרובט גרסה 6 ומטה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים