כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום רב!

עימדתי חוברת של כמה עשרות עמודים
בכל עמוד ממוקמת תמונה, מעט טקסט ואלמנטים עיצוביים.

הלקוחה מעונינת להגדיל את כל תוכן החוברת בלי לשנות את גודל הדף.
האם יש אפשרות אוטומטית להגדיל את הכל ביחס שווה בלי לעבור עמוד עמוד?

תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
כלומר, שהתוכן יגדל על חשבון השוליים?

• הוסף לסימניות
הכי פשוט, להדפיס לpdf. ב110% גודל, לשם דוגמה.
וב pdf לחתוך השוליים.
או למקם בחזרה באינדזיין. בגודל הרצוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1130592:
הכי פשוט, להדפיס לpdf. ב110% גודל, לשם דוגמה.
וב pdf לחתוך השוליים.
או למקם בחזרה באינדזיין. בגודל הרצוי.

כמה פשוט!
תודה!!!

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי הוא כזה (מתאים כנראה מCS5): כשעומדים על הpage tool לבחור את כל הדפים ולהגדיר בסרגל למעלה שהדפים יגדלו לגודל מסוים, ושתוכן הדפים גם יגדל בהתאם. אח"כ לבחור שוב לשנות לגודל הדף המקורי, אבל שהפעם התוכן לא ישתנה בהתאם.
מקווה שהובנתי.
אם לא - בשמחה אסביר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פְרוּט;1130598:
הרעיון שלי הוא כזה (מתאים כנראה מCS5): כשעומדים על הpage tool לבחור את כל הדפים ולהגדיר בסרגל למעלה שהדפים יגדלו לגודל מסוים, ושתוכן הדפים גם יגדל בהתאם. אח"כ לבחור שוב לשנות לגודל הדף המקורי, אבל שהפעם התוכן לא ישתנה בהתאם.
מקווה שהובנתי.
אם לא - בשמחה אסביר יותר.

איך מסמנים שהתוכן יגדל גם כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;1131559:
איך מסמנים שהתוכן יגדל גם כן?
הקובץ המצורף הוא צילום מסך של אינדזיין CC (יש לי גרסת ניסיון לחודש), אבל בגרסאות קודמות גם אמור להיות בסרגל למעלה אפשרות דומה (כשעומדים על page tool), או משהו כמו- enable layout adjustment - שאפשר לסמן V.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 16.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נשמע רעיון טוב,
למעשה קשה לי להאמין שיפעל.
מ"מ אני אישית לא הצלחתי בשום דרך להפעיל...

כונתי דווקא לשינוי גם של הטקסט!

אבל אם אינך רוצה להתעסק בPDF, אלא בקובץ חי,
יש לי סקריפט לשינוי כל האובייקטים בדף, כולל הגדלת הפונט(כדריסה!) לפי טווח עמודים.
מחירו 50 ש"ח.

אך אחזור להזהיר,
שינוי הטקסט, אחרי לא משנה איזה פטנטים. יגרום בהכרח לשינוי מה בעימוד. כי עימוד הוא תמידי, וכל רגע המנוע מחשב נתונים לפי המציאות הספציפית.
הדרך היחידה האמינה לעניין זה, היא PDF. (או אולי מיקום קובץ אינדזיין אחר, באותו דרך)

נ"ב: חיתוך עמודים באקרובט לא באמת גוזר אותם. רק שליחה להדפסה כPDF, שוב, במידות החדשות, תעשה זאת.

קבצים מצורפים

• וידאו מגדיל אובייקטים.wmv
    KB 768 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
למה לא לעבוד בדרך הפשוטה?
לסמן וי בליאאוט אדג'סטמנט ולהגדיל העמוד
לבטל וי ולהקטין העמוד חזרה

מומלץ לבדוק קודם באחוזי ההגדלה של התוכן (כלי הסקייל-S) מה גודל העמוד שכדאי לתת בהגדלה כדי שיהיה עם פרוםורציה

• הוסף לסימניות
מצורפת הסרטת מסך איך עשיתי את זה, אבל אולי זה עובד טוב רק בCC?

קבצים מצורפים

• הגדלת תוכן ללא הגדלת עמוד.wmv
    1.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עשיתי לפי הצילום מסך שהעלת. ולא שינה לי כלום בטקסט.
שחקתי באופציות. לא קרה כלום.

אצלך עבד?
ולא שינה את.העימוד?

מ"מ לפי הניקים החשובים שנתנו לך תודה...
כנראה שאתה צודק.
(וזה בהחלט הגיוני כי מעולם לא עבדתי בפועל בכלי שינוי גודל עמוד...)

• הוסף לסימניות
ניסיתי עכשיו שוב בצורה יותר יסודית להחיל את זה על יותר מעמוד אחד. הטקסט גדל כרצוי, אבל באמת קרו קצת שיבושים של מעבר שורה מעמוד לעמוד :( . כנראה שבתיבות טקסט משורשרות הטקסט "מרשה לעצמו" לעשות חישוב מחדש כמו שכתבת.
בהסרטה שהעלתי קודם, שם זה עבד לי טוב, זה היה 2 תיבות טקסט קצרות ולא משורשרות. אז כנראה שזה טוב רק בחלק מהמקרים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה