כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
בספר ילדים: אני רוצה ליצור מאסטר עם מספר העמוד אבל לפני המספר אני רוצה להכניס את שם הסיפור ושישתנה לפי הכותרות המשתנות בספר
איך עושים את זה? (משתני מלל או משהו כזה???)

• הוסף לסימניות
כן.
בתפריט: אות > משתני טקסט.
תבחר ב"הגדרה" > חדש, כדי להגדיר את המשתנה הרצוי, לבחור כותרת שעל פיה הוא ירוץ וכו',
ולאחר מכן תלך למאסטר ותוסיף אותו על ידי אות > משתני טקסט > הוסף משתנה > מה שהגדרת.

• הוסף לסימניות
אפשר את ההוראות באנגלית?
אני עובד על תוכנה באנגלית

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה:
type> text variables >define
שם מגדירים את המשתנה.
ואח"כ add variable כדי להוסיף.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת:
אם אני רוצה להדגיש מילה מסויימת או מספר מילים מסויימות לאורך כל הסיפורים איך אני עושה את זה בקרקטר סטייל?

• הוסף לסימניות
אלו מילים ספציפיות לאורך כל הסיפור?
(למשל, להדגיש את כל ה-"אבא", "ילד" וכו')

• הוסף לסימניות
לשמור את הסטייל הרצוי ב-Character style
חפש והחלף:
1. Find what - לכתוב את המילה הרצויה
2. Change format - דאבל קליק - Style option
ב-Character style בוחרים את הסטייל ששמרת
3. לשים לב ש'חפש והחלף' עומד על Whole word (מילה שלמה), כי אם לא הוא גם ידגיש חצאי מילים שמכילות את האותיות שכתבת.

צפה בקובץ המצורף 201624
צפה בקובץ המצורף 201625

בהצלחה :)

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 44.4 · צפיות: 16
  • 2.JPG
    KB 44.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עדיף לעשות כך:
בסגנון פסקה לבחור ב GREP, ולשים את הנוסחה הבאה (לדוג', אם המילה היא "אבא").

הסימונים לפני ואחרי המילה באים לומר שזה תחילת מילה וסוף מילה, דהיינו מילה שלמה. אפשר להוריד אותם במקרה הצורך.
כך לא צריך לחפש ולהחליף שוב, אלא זה חל אוטומאטית גם אם מוסיפים טקסט.

קבצים מצורפים

• 3333.PNG
    KB 72.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אני עושה בדיוק לפי ההוראות!
החלק הראשון עובד יופי- הכותרת הראשית מופיעה למעלה ומשתנה לפי הכותרות המשתנות בכל סיפור
אבל החלק השני לא עובד בכלל- נהיה לי קישקושים (כשאני יוצא מהמסטר)

אנא!
מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
איפה נהיה קשקושים?

• הוסף לסימניות
אני עושה הכל במאסטר וכשאני יוצא- במקום שמות הכותרות נהיה לי קישקושים

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהכותרות ארוכות מדי והוא דוחס הכל בשורה אחת ולכן זה נראה לך קשקוש?

• הוסף לסימניות
לא, ממש לא!!!
תיבת הטקסט גדולה מספיק וכולה מתמלאה בקישקושים
מה ההסבר לתופעה המוזרה?????????????????????

• הוסף לסימניות
צילום מסך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1319940:
צפה בקובץ המצורף 201792

כך נראית שורת הכותרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה תוצאה מובהקת של מתן סגנון לא נכון לכותרת הרצה. היא לוקחת איזה סגנון שיש בו הרבה טקסט ודוחסת הכל לשורה אחת
וזו התוצאה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה