כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מוסיפה ממל (כמו פיתקית בצד של עמ') -שזה לא יצא בהדפסה -זה יראה רק בתצוגה
אני זוכרת שישי משו כזה -אבל לא זוכרת איך ואיפה..?
מקווה שהובנתי ואם לא ננסה להסביר שוב....

תודה לעונים

• הוסף לסימניות
Type - Notes

• הוסף לסימניות
אפשר גם ליצור כפתור באינדיזיין, ולסמן אותו שלא יודפס. כך אפשר להפוך כמעט כל תמונה לפתקית שלא נדפסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1450329:

תודה!
אבל זכור לי שיש כמו בועה שיוצאת מהעמ' בצד ששם אני יכולה לרשום הערות....וזה לא מודפס
וע"י לחיצה נפתח... ויכול להיות כמה פתקיות (בועות) בדף...

אולי זה מה שאמרת לי אבל אל הבנתי איך עושים? כי לי זה הביא חלון ושם אפשר לכתוב..

אולי זה רק בוורוד?

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי קונץ;1450437:
תודה!
אבל זכור לי שיש כמו בועה שיוצאת מהעמ' בצד ששם אני יכולה לרשום הערות....וזה לא מודפס
וע"י לחיצה נפתח... ויכול להיות כמה פתקיות (בועות) בדף...

אולי זה מה שאמרת לי אבל אל הבנתי איך עושים? כי לי זה הביא חלון ושם אפשר לכתוב..

אולי זה רק בוורוד?

תודה לעוזרים!

אכן זה נשמע לי כמו הערות סקירה בוורד..

• הוסף לסימניות
באקרובט PDF יש כזה דבר.
בכל מקרה, באינד', כל מה שמחוץ לעמוד לא נראה בהדפסה.
את יכולה לכתוב שם כל מה שאת רוצה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה