כללי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעצבת אלבום באינדיזיין והצלם רוצה שבהגהה של הדפים יופיע על כל תמונה המספר שלה, יש כזו אפשרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ג;1864328:
אני מעצבת אלבום באינדיזיין והצלם רוצה שבהגהה של הדפים יופיע על כל תמונה המספר שלה, יש כזו אפשרות?

והיכן הוא קיים כדי לשלוף אותו?
בכלליות ניתן לשלוף ניתן לשלוף נתונים מהמטא דטא של הקובץ זה סוג של משתני טקסט

• הוסף לסימניות
שם התמונה זה שם הלינק.

• הוסף לסימניות
מישהו? זה קצת דחוף לי

• הוסף לסימניות
up

• הוסף לסימניות
הנה וידאו עם קול

ראי בשיטה פשוטה.
יש גם משוכלל יותר וכו'
אם משום מה יש צורך אפשר לשאול

קבצים מצורפים

• הדגמה לתוית תמונה.wmv
    KB 805.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1865653:
ראי בשיטה פשוטה.
יש גם משוכלל יותר וכו'
אם משום מה יש צורך אפשר לשאול

וואו תודה רבה!
יש אפשרות לבטל אוטומטי את כל התיבות טקסט לפני ההדפסה?

• הוסף לסימניות
את הבעיה של לבטל אוטומטי פתרתי- פשוט לעשות בשכבה נפרדת.
השאלה שלי כעת אם יש אפשרות שעם כל תמונה יבוא אוטומטי השם שלה

• הוסף לסימניות
בעיה נוספת- כשיש לי תמונה מעל תמונה הוא לא נותן לי את שם התמונה. יש אפשרות להגדיר לו להתייחס רק לתמונה העליונה לדוג'?

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה הראשונה: אפשר ביבוא לסמן V ליד "create captions", ואז זה יוצר את התיבות עם הטקסט לבד. קודם צריך להגדיר באופציות של Caption בדיוק מה תרצי שיופיע.

• הוסף לסימניות
מקפיצה----
אולי מישהו עלה על פתרון לבעיה, שכשיש לי תמונה מעל תמונה הוא לא נותן לי את שם התמונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה