עזרה אינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני שואלת פה שאלה בגרפיקה, כי אין לי גישה לפורום הזה,
יש לי אופציה לפתוח קובץ של אינדיזיין שעבדתי עליו בגרסה 2020 ולפתוח אותו בגרסה של 2018?
איך?

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא ,
קבצים ישנים מומרים בקלות לגרסאות המתקדמות אך רוורס א"א
עד כמה שזכור לי מהנסיון שלי , אדובי חדש לא עולה על אדובי ישן , לפחות לא על CC עלC7 וחבריו
אבל ראיתי שיש אנשים שיודעים לסדר את זה שכן יעלה על ישנים , לדג' מאינזיין 21ל 19 הצליחו להמיר לי ,
אם יש פה משהו שיודע איך להמיר מהחדשים לישנים אשמח גם אני לשמוע איך ומה הדרך

• הוסף לסימניות
וואי אני אשמח אם יש פה מישהו שיודע להמיר
זה דחוף לי!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך פשוט לנסות לפתוח את הקובץ על 2018 ולחכות עד 6 דקות ולראות אם זה עובד ,
כי ההמרה לוקחת זמן , אם זה לא הולך תבררי,
ניסת כבר או שאת רק מכינה את הקרקע למצב שעלול לקרות?

• הוסף לסימניות
ממליצה לך פשוט לנסות לפתוח את הקובץ על 2018 ולחכות עד 6 דקות ולראות אם זה עובד ,
כי ההמרה לוקחת זמן , אם זה לא הולך תבררי,
ניסת כבר או שאת רק מכינה את הקרקע למצב שעלול לקרות?
ניסיתי לפתוח,
הוא מביא לי את ההודעה הנ"ל
1635796335614.png

• הוסף לסימניות
הוא באמת כותב את מה שאמרתי לך שא"א לפתוח גרסה חדשה על ישנה , אבל נותן הוראות להיכנס לעזרה של אדובי , אם יש לך מנוי זה נשמע שיש לזה פיתרון
צריך לאתחל את אינדזין משו כזה , (שנראה לשדרג לגרסה המתקדמת של הקובץ ,
אבל אם את שואלת על גרסה ישנה כנראה שאין לך את הרשיון הנדרש.. .

• הוסף לסימניות
הפתרון הוא לפני מעשה אם יודעים מראש שיצטרכו להשתמש בתוכנה ישנה
רוצה להעלות ואצור לך HTML?
וואי ממש תודה,
את יכולה לשלוח את המייל שלך?
או שתשלחי אלי ואני אחזיר לך
rachelib9920 שטרודל ג'ימל.
אין מילים!!!
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
תשמרי IDML
file>export>idml

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה