כללי אינדיזין | שחור לבן

• הוסף לסימניות
אני מעצבת חוברת שתודפס בשחור לבן. בתוך החוברת יש תמונות צבעוניות.

האם יש אפשרות לפתוח קובץ מלכתחילה שיתן לי את הכל בשחור לבן כמו בפוטושופ.

ואם לא, איך אני מייצאת בסופו של דבר לדפוס שיופיעו לי הצבעים בשחור לבן?

תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם יש כזו אפשרות.
אבל אם את רוצה לשנות את הצבעוניות לאפורים באופן מקצועי, את חייבת לעשות את זה בפוטושופ.
ולא דרך mode - graycale
אלא דרך הפקודה: black & white
שבה אפשר להדגיש אזורי צבע מסויימים (ע"י גרירת העכבר לימין ולשמאל על התמונה עצמה תוך כדי שימוש בפקודה).
בצורה זו התמונה באפורים מתקבלת הרבה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
ואיך בסופו של דבר אני מייצאת לשחור לבן?
קרה לי סיפור דומה באילוסטרייטור שייבאתי מפוטושופ תמונה בשחור לבן וכשסגרתי את זה באילוס' אמרו לי בדפוס שסגרתי את זה כrgb ולא כשחור לבן

• הוסף לסימניות
Print / Output / Composite GREY

• הוסף לסימניות
היה בדיון אחר סקריפט שהופך את כל התמונות לשחור לבן Color2Gray.1.0.8.zip
הסקריפט לא עבד והוא רק עשה בעיות לאינדיזיין
האם יש את הסקריפט בצורה שתעבוד טוב
והוראות התקנה

תודה

• הוסף לסימניות
בזמנו הוא עבד אצלי טוב.
אפשר גם לרכז את התמונות בתיקייה אחת ולעשות BATCH בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
אפשר לשכפל את כל התיקיה... מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
זה חומר שמשתנה כל הזמן
ומידי פעם יש החלטה לשלוח לדפוס חלקים

לכן הרעיון של הסקריפט צריך ליהיות טוב כיון שאז משכפלים את הקובץ מפעילים את הסקריפט ושולחים
השאלות: איך אפשר לסדר שהוא יעבוד טוב?
האם זה יוצא יפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה