כללי אינדיין איטי ועוד כמה שאלות בעימוד

• הוסף לסימניות
WOW המדריך נראה מחכים. אעיין בו בהרחבה כשיהיה לי יותר זמן.
החיפוש של הרצף של כולם לא עובד
בינתיים ארזתי רק כותרת משנה אחת ולא בכל המסמך, לבדוק איך זה עובד.
ואני עושה חיפוש של הכל ולא מוצא.
אגב אני שמה לב שבהעתקה של הקוד ה-r/ משתנה. ונהיה בסוגריים אחד R עם 2 סלשים ובשניה R בלי שום סלש.
צירפתי תמונות של הרצוי והמצוי
מצוי
צפה בקובץ המצורף 210869
רצוי
צפה בקובץ המצורף 210871

קבצים מצורפים

• מצוי.PNG
    KB 136.9 · צפיות: 20
  • רצוי.PNG
    KB 68.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה על הטקסט של תורת אמת.
מעולה ונוח,
אני עובדת על זה עכשיו, ומכיוון שאני ממילא מחליפה אותם אחד אחד, אז אני כבר מחליפה גם את המיקום של כותרת המשנה מתחת לציטוט באופן ידני

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא עשית את זה נכון ולכן לא מצא.
בעיקרון יש לחפש את כל מה שנמצא בין ה# ולקבץ אותם יחד, כל מה שנמצא בין ה@ ולקבץ אותם יחד, ומה שנמצא בין ה& ולקבץ אותם.
ולכן החיפוש אמור להיות משהו כזה:
קוד:
(#.+?#\r)(@.+?@\r+)(&.+?&\r)
וההחלפה תהיה לפי הסדר הרצוי
לדוגמה $1 ואז $3 ואז $3 (כמובן ברצף $1$3$2)

• הוסף לסימניות
לא בדקתי כי אין לי את הקובץ מולי, אבל אשמח לעזור אם יש צורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה