כללי אינדי- חיפוש טקסט והחלפת סוג מסגרת

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש כל מקום שמופיע מעבר עמוד, ולהחליף תכונות שונות במסגרת הטקסט שלו (שהישור יהיה למעלה ולא לשני הצדדים)
יש אפשרות?

• הוסף לסימניות
תן לי לנחש....
אתה רוצה 'יישור' של הדפים לכל אורך הספר, חוץ ממקומות מסוימים, כמו סוף פרק שאז לא תהיה 'מריחה' של כמה שורות לאורך הדף?
אם כן, יש לי חדשות בשבילך.

• הוסף לסימניות
ניחשת מדוייק שלמה...
מה החדשות? להתקשר?

• הוסף לסימניות
הסתובב כאן סקריפט שאריאל וו בנה.
ויש תחכום על ידי חיפוש סימן "סוף כתבה" (#) והכנסת תיבת דוחת מלל!.

אני לא בטוח שזה יעבוד בCS5 כי שם תוקן הבאג הנפוץ בגרסאות קודמים.

• הוסף לסימניות
תיבה דוחת מלל, כמו הרעיון של החלון?
נסיתי ולא הצלחתי. מה צריכים להגדיר לה?

• הוסף לסימניות
אני בדקתי כעת בCS5 וזה לא עובד. כי תיקנו את הבאג...
אני חושב שתצטרך לחפש את הסקריפט כאן.

זכור לי שניק בשם 'עפרה' שאלה כזאת שאלה ושם 'אריאל וו' הביא לה פתרון.
אם תלחץ עליי, אז אחפש...

• הוסף לסימניות
לא רציתי להטריח אותך ובטח שלא ללחוץ עליך, אז חיפשתי בעצמי ומצאתי
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=31073
אבל הסקריפט כבר לא קיים שם.
מה עושים?
(שלמה, זה רמז עדין, לא לחיצה בכלל).

• הוסף לסימניות
הקישור שם לסקריפט שבור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה