כללי אינדי'| עזרה במספור בסגנון פסקה ובעריכת תוכן ענינים

• הוסף לסימניות
א. מדוע כשאני נותנת סגנון פסקה לשורה אחת ובה מופיע לפני המספור א' המילה פרק, בהחלת הסגנון הוא משתמש רק בזוגיים, ז"א, מתחיל מב' ואח"כ, ד', ו' וכו'?

ב. תוכן ענינים:
  1. אני רוצה ליצור תוכן ענינים שיורכב כך: פרק א' שם הפרק, טאב ומספר העמ'
    והמילים פרק א' ושם הפרק מופיעים ב-2 שורות, כיצד אני מחברת בינהם, כך שלא יחזור על מספר העמוד פעמיים?
  2. יש פרקים שאני רוצה לעשות את שם הפרק עם מס' העמוד כולל טאב, כרגיל.
    ומתחת את שמות התת פרקים ברצף. האם אפשר להגדיר רק לסגנון מסויים שיופיע ברצף?
תודה לכל המסייעים, תבורכו מפי עליון.

• הוסף לסימניות
א. לא שמעתי על בעיה כזו. (בעצם, לא הבנתי את הבעיה)
ב1. עם חפש והחלף אפשר לשנות את זה אח"כ. אי אפשר להגדיר לו שיבין לבד שזה שעשית אנטרים זה רק בגלל שהשורות היו ארוכות מדי... זה מה שהוא רואה, אז זה מה שהוא עושה.
ב2. כשמגדירים את התת סגנון הזה, נותנים לו אופציה של RUN IN (לא בדקתי, אבל עדי רביד טוען שזה אמור לעבוד)

• הוסף לסימניות
במספור פרקים ע"י החלת המספור בסגנון פיסקה, משום מה הסדר שלו הוא: ב', ד' וו' ז"א דילוגים של 2. במקום רגיל א' ב' ג' וכו'.

כיצד הרצף חל ועל מה? אני רואה שכשאני מסמנת אותו לאחד הוא מסמן אותו באופן כללי ולא יחסית לסגנון שאספתי. ז"א, זה מופיע בכולם ולא רק בבחירת סגנון אחד.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להבין את הבעיה
אפשר אולי להעלות קובץ דוגמא ??

• הוסף לסימניות
ב"ה מצאתי את הבעיה של המספר, היה אנטר נוסף לפני כל תחילת פרק והוא הוסתר ע"י תמונה. תודה על הרצון לעזור.

לגבי תוכן ענינים עדיין הייתי רוצה עזרה:
הפכתי את כל שבירת פסקה לשבירת שורה בין שם הפרק לתוכנו, כיון שהם צריכים להופיע בשני שורות. אך גם בתוכן מופיעה לי שבירת השורה, והוא לא מתייחס לתוכן כאל פיסקה בשורה אחת ושם העמוד, איזה עוד פתרון יכול להיות מובנה בתוכן, בלי חיפוש והחלפה לאחר העדכון?
עשיתי שינויים ידנית, אך כל עדכון של התוכן מחזיר אותי למצב הראשוני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה