מידע שימושי אינדי פארק

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהיה שם ויכול לספר מה יש שם
מתאים לילדים בגלאי 2-13?
יש ימים סגורים לחרדים?

• הוסף לסימניות
הייתי שם פעם אבל שכרו את זה בשבילינו
מתאים יותר לגילאים הבינוניים אבל גם קטנים יכולים להנות
יש שם שיט, קיר טיפוס , יצירה כל שהיא, קצת מתקנים ומשחקי שולחן אולי עןד כמה דברים

• הוסף לסימניות
מבחינת גיל מתאים.
לא שווה את המחיר ואת המאמץ.
מעט מאד מתקנים, תורים ארוכים וזמן שיט קצר במיוחד- יותר מכל קיאקים שהיינו בהם.

• הוסף לסימניות
מבחינת גיל מתאים.
לא שווה את המחיר ואת המאמץ.
מעט מאד מתקנים, תורים ארוכים וזמן שיט קצר במיוחד- יותר מכל קיאקים שהיינו בהם.
יכול להיות ההינו שם קבוצה יחסית קטנה ששכרו את זה בשבילינו בלי ששילמנו שקל...

• הוסף לסימניות
מקום מקסים ,
אבל לא שווה את הכסף.

• הוסף לסימניות
קניתי 5 כרטיסים להינדי פארק- אטרקציות בצפון יום סגור לחרדים, ובסוף לא מסתדר לנו, מי שמעוניין נשמח למכור אפילו בהוזלה, בתאריכים 26-28.7 תודה רבה

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה עם הישיבה בסאפ באינדי פארק ונהנה מאד.
שיט של 5 שעות ועכשיו ביום שני יש לחרדים והילדים הגדולים הולכים.

• הוסף לסימניות
איפה הפארק נמצא?
וכמה עולה כניסה ?

• הוסף לסימניות
בצפון, על נהר הירדן, המחיר לכרטיס בהנחה באתר עולה במקום 119 יורד ל 86, אני מוכרת את שלי ב75

• הוסף לסימניות
מה הולך שם בימים סגורים לחרדים בביה"ז
מבחינת בנים בנות
האם מתאים למשפחה גדולה (ילדים+נשואים)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו למעלה , מקום חביב, אבל לא שווה את הכסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה