דרוש מידע אינדי פארק

• הוסף לסימניות
הייתם? נהנתם?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו-נהנינו מאוד!
אבל----
1. היינו בנסיעה מאורגנת של עיריית בני ברק (זה אומר שהיו רק חרדים-אבל נשים וגברים)
2.זה היה לפני שנתיים.
3. רק החלק הרטוב מעניין-ביבש היינו כמה דקות.

• הוסף לסימניות
מאד נחמד שם!!
גם אני הגעתי לשם בנסיעה מאורגנת
רק צריך לבוא עם הרבה כח בידיים בשביל החתירה
ויש שם גם אופנים שממש נחמד לרכוב שם!!
ועוד שטח של הרבה משחקים לילדים

• הוסף לסימניות
היה ממש כייףףף, היינו קבוצה ממש גדולה ומאורגנת, שזה גם חלק מהחוויה, בעיקר היינו ברטוב, ביבש זה יותר יצרות עץ וכו'
בכל מקרה, תהנו:)

• הוסף לסימניות
היינו לפני שנתיים או שלוש, משפחה עם הרבה נכדים ונהננו מאד מאד!!!
לא יודעת מה עכשיו.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו השנה והתאכזבנו קשות!! פשוט לא היה מה לעשות שם. הילדים עדיין קטנים לא מתאים להם כל התחרויות. ומצבי האישי לא מאפשר חתירה וכל זה.. בפארק היבש היתה טרמפולינה אחת ועוד מגלשת מים. הנסיעה לשם זוועה. הפכה אותי לגמרי. אחרי מס דקות שהבנו שאין מה לעשות שם. פשוט ביקשנו את הכסף חזרה ויצאנו את כל הדרך חזרה...

• הוסף לסימניות
מי היה השנה ונהנה?
אשמח לשמוע.
תודה

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת! בשונה מכל מסלולי הקייאקים- החתירה שם היא נגד הזרם ומאד קשה....

• הוסף לסימניות
עדיף ללכת עם נעלים שלא מתקלקל במים וגם הם נותנים חוט למשקפים אבל צריך הרבה כח וזה תלוי בזרם של המים בחזור זה עם הזרם וזה יותר קל

• הוסף לסימניות
קניתי 5 כרטיסים לאינדי פארק- אטרקציות בצפון יום סגור לחרדים, ובסוף לא מסתדר לנו, מי שמעוניין נשמח למכור אפילו בהוזלה, בתאריכים 26-28.7... תודה רבה

• הוסף לסימניות
קניתי 5 כרטיסים לאינדי פארק- אטרקציות בצפון יום סגור לחרדים, ובסוף לא מסתדר לנו, מי שמעוניין נשמח למכור אפילו בהוזלה, בתאריכים 26-28.7... תודה רבה
מה המחיר ?
איך ניתן ליצור קשר ?

• הוסף לסימניות
מבקשים נעליים סגורות?
(ככה ראיתי באתר שלהם)
הייתי שם לא צריך שום דבר כולם היו יחפים \גרביים וגם בטלפון הם אומרים שלא צריך
מאוד נהנינו שם מהסאפ (החסקה שיש למציל בים ) זה מסלול של 4 קלומטר נגד הזרם ובסופו מסתובבים וחוזרים עם הזרם ובכמה דקות נמצאים בהתחלה חשוב להצמד להוראות החתירה שהם אומרים בהתחלה -כך החתירה קלה ונחמדה
יש גם טרזן בדרך ופינות יפות לעצור למנוחה
אופניים רכבנו רק כמהדקות היה נחמד
יש להם שם גם אופניים של שלש מקומות עם הגה
לילדים יש מה לעשות שם יותר
חץ וקשת
וכו
יש הרבה ספסלים מוצלים לשבת
אגב היינו שבוע שעבר בימים לחרדים אין לי מושג לגבי ימים אחרים בכל הנוגע לפריצות..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך שם כיום? יצא למי מכם לבלות שם בשנה האחרונה? ויוכל לספר חוויות אם זה שווה.
שאלתי היא בדגש- האם מתאים לילדים בגילאי 2-7.?
תודה!

• הוסף לסימניות
הייתי שם בבין הזמנים פסח היה מוצלח מאוד
וגם לדעתי שיט על סאפ זה יותר כיף מקיאק
ורק צריך שרירים כדי לחתור בהמשך
בחצי שעה הראשונה זה קל ואח"כ קשה
אבל שווה ומומלץ מאוד
[אני רק לא יודע מה גוב המים עכשיו, בפסח זה אחרי החורף אז יש מים גבוהים]

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה