כללי אינדי' CS4| הוספת תיבת טקסט באמצע תיבות משורשרות

• הוסף לסימניות
יש לי הזרמה של תיבות טקסט לאורך כ160 עמודים.
כעת החלטתי לשנות משהו בכותרת עם אוביקטים מעוגנים, והוספתי עבור זה תיבת טקסט.
(אני רוצה שהאוביקט המעוגן (איור מתאים לפרק) יהיה מאחורי הטקסט ולא לפניו אך יוזרם עם הטקטס במקרה של הוספת מלל)

אך כשאני מנסה לשרשר בית תיבת הטקסט של סוף פרק לתיבת הטקסט של העצמים המעוגנים, נוצרת לי תיבת טקסט חדשה ואני לא מצליחה בשום אופן לאלץ את הזרמת הטקסט לתיבה המבוקשת.

יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
תעלי דוגמא שנבין יותר?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שהבנתי נכון.

אין אפשרות לשרשר תיבה מעוגנת.

תיבה מעוגנן היא תמיד לפני התיבה שעליו היא מעוגנת, אבל inline היא מאחורי טקסט שאחריו.

• הוסף לסימניות
בקשר לשרשור:
יש לי טקסט משורשר על פני הרבה עמודים כשבינהם ראשי פרקים המתחילים בעמוד חדש.
הכנתי תיבת טקסט נפרדת ובה מודבק אוביקט מעוגן.
גודל התיבה מוכן כך שאני מעדיפה לחבר אותו ידנית לפני כל ראש פרק, אך כשאני מנסה לחבר נוצרת תיבה חדשה ותיבות הטקסט לא מתחברות בינהם.
האם יש אפשרות לבחור 2 תיבות טקסט ולהגדיר שהן תשתרשנה בינהן?

בקשר לאוביקט המעוגן:
לפי מה שאתה אומר, לא לשים את האוביקט המעוגן האותה שורה אלא בשורה לפני הטקסט הרצוי ואז היא תהיה מאחורי השורה שמעליה. האם הבנתי נכון?

וכן עוד דבר, אם אני רוצה תמונה מאחורי מספור אוטומטי, יש אפשרות? הרי בעיגון הוא עולה מעליו, ולשים אותו שורה קודם זה קצת מסובך.

• הוסף לסימניות
הקפצה.
אולי יש כאן מומחים באינדי' שיוכלו למצוא פתרון?

• הוסף לסימניות
לגבי השרשור
אני לא מצליחה להבין את תהליך העבודה שלך
האם את משרשרת בין שתי תיבות ?
האם את משרשרת בין תיבות מעוגנות ?
לא מצליחה להבין את הבעיה...

לגבי האוביקט המעוגן
לפעמים ניתן לעשות לתמונה מולטיפליי
ואז זה פותר את כל הבעיה
אם לא ניתן לעשות זאת
אין ברירה אלא להוסיף אנטר לפני שורת הכותרת
(להגדיל את שולי התיבה העליונים)
ולתת לו את האוביקט

• הוסף לסימניות
תשואות חן ל"ורד" על העזרה המרובה ופתרון הבעיה!
תותחית אינדיזיין!

משום מה יש לה בעיה להתחבר באופן רציף לאתר בגלל בזק, ואנחנו מפסידים.

לכל המעוניין, פתרונה הוא:
להחיל עמודי מאסטר מNONE על העמודים הנדרשים.
לנתק קשר בעזרת סקריפט ששלחה לי רק בין סוף פרק לתחילת הפרק הבאה.
קישור מחדש של תיבות הטקסט: סוף פרק, כותרת, ותחילת פרק.

שוב, ישר כח!
ישולם שכרך מן השמים עד בלי די!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה