נכתב ע"י שרה חסידה;1499490:האם האינדקס האוטומטי עובד גם בטקסט מנוקד?
מה קורה כשיש לי עיר "בני ברק" לפעמים עם דגש, לפעמים בלי, ולפעמים בכלל לא מנוקדת כי זה כיתובית של תמונה?
נכתב ע"י ונתנו10;1500234:כמו שאליעזר כתב. אין שום דבר אוטומטי (חוץ סקריפטים). לא מה שידוע לי.
סתם התעניינות: מה יקרה אם נסתיר את הניקוד ע"י Condition ונגדיר אז את האינדקס?
נכתב ע"י שרה חסידה;1500242:זה רעיון מבריק ששווה לנסות אותו.
נכתב ע"י שרה חסידה;1500763:חשבתי שאולי אפשר לכתוב כל עיר פעמיים, פעם עם ניקוד, פעם בלי, וערים שמתחילם ב"בגדכפת", 3 פעמים, ואח"כ לאחד את זה ידנית.
זה נראה לי אחרי הכל יותר פשוט מלעשות את כל האינדקס ידנית. מדובר על 180 עמודים.
נכתב ע"י שרה חסידה;1501294:הספר שעליו אני מדברת, הוא ספר מולדת, שמקיף את כל נושא הישוב, המפה, וההסטוריה של ארץ ישראל.
האינדקס הוא אינדקס ישובים, ואכן חשוב לנו שכל ישוב בכל מופע שלו יופיע באינדקס.
את הספר ילמדו בע"ה ילדים מכל הארץ, וזה חשוב להם וגם למורים שלהם, לראות כמה שיותר מקומות בהן יצגו את הישוב שלהם.
נכתב ע"י eliezer;1501314:אם כך כדאי לך לחפש סקריפטים ישעשו הכל אוטמטית לפי שרימת ישובים שמזינים לקובץ טקסט פשוט. זה נשמע הרבה יותר נח...
יש כאלו בחינם. אין לי כעת לינק לאחד ספציפי
נכתב ע"י ונתנו10;1501504:הבאתי בעבר. סקריפט של פטר קארל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים