כללי אינדקס באינדי' || נתקע ללא סיבה מוסברת.

• הוסף לסימניות
בע"ה.

יש לי ספר כ 400 + עמ'

פיצלתי אותו לקבצים - כל פרק בספר בקובץ נפרד, ובניתי אינדקס מאוחד של כולם.

משום מה, האינדקס נתקע כשאני מנסה לייצא אותו לטקסט (עוד לפני שהוא מוציא פלט לשים בתיבה). האינדקס מכיל כבר מאות ערכים, שנעשו בעשרות שעות עבודה.

אני אובד עצו מה אפשר לעשות עם זה? איך אפשר להוציא את האינדקס בלי שהתוכנה תתקע?

למותר לציין שהתוכנה רצה על PC עם 16 ג"ב זכרון, ומעבד I7 אימתני - ממש לא גורטאה.

• הוסף לסימניות
פעם היתה לי בעיה כזו, ואחרי נסיונות רבים מצאתי פתרון.
קודם בתפריט חלונית אינדקס תעדכן את האינדקס.
אחר כך אתה עובר מסמך מסמך, יוצר אינדקס רק למסמך הזה ומוחק אותו. להשאיר את כל המסמכים פתוחים.
בסוף תיצור את האינדקס הכולל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;1440971:
ואחרי נסיונות רבים מצאתי פתרון.
ומה היתה הסיבה לבאג?

• הוסף לסימניות
האינדזיין קורס או נתקע?
כבר קרה לי שהשארתי למשך הלילה אינדיזיין שהיה תקוע באמצע פעולה ולא זז כמה שעות, ובבוקר הוא היה אחרי ביצוע הפעולה ועבד כרגיל

• הוסף לסימניות
לא יודע מה הסיבה, למעשה הוא היה חושב וחושב ונתקע. הבאג היה ב-CS3. אי פעם...

• הוסף לסימניות
עדיין זה קורס ולא עוזר כל מה שאני מנסה...
חברים, אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
רוצה להעביר לי את הקבצים לבדיקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה