כללי אינדקס-מישו עשה פעם????

• הוסף לסימניות
עימדתי ספר ביוגרפיה של 900 עמודים
כעת אני מנסה לעשות את האינדקס.<O:p</O:p
אך יש לי מס' שאלות:<O:p</O:p
א.האם אני צריכה לחפש כל מילה בספר עצמו? א"א להסתפק ברשימה מוכנה? הספר הוא מחולק ל-20 קבצים וכמובן שהוא ב- "בוק". אך לחפש כל מילה בכל הקבצים זה קצת סיפור... מדובר במאות שמות ומקומות?<O:p</O:p
ב.הבנתי שיש קיצור מקשים כדי שהאינדקס יערך לפי שם המשפחה ולא לפי שם הפרטי כפי שמופיע בספר. (לדוג', דוד לוי – יופיע תחת האות ל' ולא ד') לא הצלחתי להשתמש בקיצור זה, מה עושים?

עזרו לי בבקשה!!!!

• הוסף לסימניות
לפני הכל, איזה גירסה אינדיזיין יש לך?
אף פעם לא עשיתי אינדקס, אבל לפני איזה שנתיים דברו כאן על אינדקס, ומישהו הביא סקריפט כזה:
אתה מביא לו רשימה של המילים שאתה רוצה באינדקס, והוא מחפש אותם בקבצים שלך ועושה מהם אינדקס. (אין לי מושג איך זה עובד בבוק)
ב. לא ידוע לי. אבל אפשר לבדוק.

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה. אני כבר כמעט מיואשת.
יש לי cs3 עברית.
איך אני מגיעה לסקריפט הזה?
לא הצלחתי לעבוד עם החיפוש?

• הוסף לסימניות
הארבס מגיע לעזור לך.

• הוסף לסימניות
זה אמור לעזור לך

קבצים מצורפים

• index-direct.rar
    KB 3.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תוכל להזכיר לי היכן בדיוק מדביקים את זה ומשתמשים?

• הוסף לסימניות
אצלי זה כאן:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS4\Scripts\Scripts Panel\Samples\VBScript

אבל אצלך זה כנראה במקום אחר, אז באינדיזיין תלחץ על ALT+CTRL+F11
קליק על אחד הסקריפטים, ואז בחץ הקטן: reveal in explorer
ואז יש לך את התיקייה של הסקריפטים.

בכו"א, יש איזה סקריפט IndexBrutal שזה הפתרון בשבילך, אבל משום מה אי אפשר להוריד את זה יותר ברשת.
אז תצטרך לחכות להארבס...

• הוסף לסימניות
יש כמה סקריפטים שמסוגל לבנות index באופן אוטומטי.
Index Brutal עושה index שלם ע"י סקריפט. יש סקריפטים אחרים שעושה ערכים בתוך הindex של אינדיזיין ואז בונים הindex בצורה הרגילה.

מה עדיף לך?

בכל מקרה, הצורה הכי פשוט לפתוח התיקייה של סקריפטים הוא לפתוח החלונית של סקריפטים ולחצן ימיני נותן אפשרות להראות הקובץ סקריפט המקורי.

• הוסף לסימניות
הארבס,
אני ממש צריכה את עזרתך.
האם יש סקריפט שמכין אינדקס מרשימה מסודרת ומוציא אותם מ- 20 קבצים של "בוק"
אני צריכה שיסדר אותם לפי א"ב של שם משפחה ולא לפי שם פרטי כפי שמופיע בספר עצמו.
יש דבר כזה?
אני ממש צריכה עזרה דחופה.

• הוסף לסימניות
כמדומני, יש משהו כזה, אבל אני לא זוכר בדיוק.

אני אחפש. במידה שעדיין לא קיים כזה דבר, אני יכול לכתוב סקריפט כזה (בתשלום)

• הוסף לסימניות
הו, הלואי.
אני כבר ממש מיואשת.
אם לא קיים, כמה זמן אורך לכתוב סקריפט כזה? וכמה עולה?
הלקוח מאד לחוץ.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה