התייעצות אינהלציה לתינוק שמסרב לשתף פעולה

• הוסף לסימניות
ספייסר מתאם למשאף מבקשים מהרופא מרשם למשאף
ופועלים לפי ההוראות 20 שניות וזהו
צפה בקובץ המצורף 2074975
מנסיון זה יותר מסובך חהחזיק את זה עשר שניות צמוד לפנים מבלי שהחומר יברח מאשר אינהלציה
אני שם להם את המסכה קרוב לפנים בריחוף מעל האף בלי להצמיד להם לעור כי זה עושה להם פצעים באף וכמובן בלי להשתמש בחוט הירוק
אפשר גם עם מוצץ תוך כדי קריאת סיפור זה עובד מצויין
את המכשיר להרחיק כמה שאפשר מהילד כי במכלול הסיפור גם הרעש של המכשיר גורם לילד להיות לחוץ ועצבני

• הוסף לסימניות
לנו יש מכשיר כזה והילדים רבים מי ידליק את הפינגווין
20251006_091330.jpg

הפיה הזאת לדעתי הכי מומלצת מנסיון רב וזה נמכר רק עם המכשירים במארז
אל תשתמשו במסכות האוניברסליות שיש בסופר פארם הם גדולות ומסורבלות ומפחידות את הילד
20251006_091719.jpg

• הוסף לסימניות
לנו יש מכשיר כזה והילדים רבים מי ידליק את הפינגווין
צפה בקובץ המצורף 2075046
הפיה הזאת לדעתי הכי מומלצת מנסיון רב וזה נמכר רק עם המכשירים במארז
אל תשתמשו במסכות האוניברסליות שיש בסופר פארם הם גדולות ומסורבלות ומפחידות את הילד
צפה בקובץ המצורף 2075047
אפשר לשלוח בקובץ מצורף?

יש לי אינהלציה עם מסיכה קטנה ולא מפחידה, המכשיר לא עושה רעש
וזה לא עוזר...

• הוסף לסימניות
מנסיון רב שנים בשימוש באינהלציה, לצערי.
אני לא מתעקשת על המסכה
עושה גם בלי. לא אותה יעילות
אבל בוודאי עוזר.
ומי שכתב משאף.
נתקלת באותה תנגדות
כך שלא תמיד זה פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח בקובץ מצורף?

יש לי אינהלציה עם מסיכה קטנה ולא מפחידה, המכשיר לא עושה רעש
וזה לא עוזר...
אני אישית הפכתי את זה לחוויה לילדים כשאני הייתי רגוע ולא לחוץ לעשות להם פלוס סיפור כלשהו בנחת אז גם הם נרגעו ולמדו אפילו ליהנות מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה