נכתב ע"י pr;1445848:זה מוקד לזימון תורים בלבד, אבל תודה
נכתב ע"י pinati;1445866:אני קוראת על אמהות וילדים שצריכים להתעסק עם אינהלציה ולא עומדת בפיתוי לספר על פנסטיל טיפות, שעזר לבני ועוד הרבה ילדים פלאים.
וכדי שלא תחשבו שאני הוזה מצרפת כאן מייל שקיבלתי ביום שישי מאחת מפרוג. לאחר האשכול הזה-
הצלת לי את הילד!!!! "מאז שהוא נולד כל הזמן יש לו קוצר נשימה ואנחנו הרבה מאושפזים, השבוע התחיל שוב התקף, הבנתי שזה הולך להיות אותו סיפור, עשיתי תור בערב למחר בבוקר והתחלתי לתת פניסטיל כהצעתך ו- נס!!!!!!
עבר ונגמר, אחרי מנה שניה בבוקר.
תבורכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
נכתב ע"י pr;1445906:תודה לכולן!!! באמת ממש תודה!!
שמעתי על המשאף, אבל לא היה לי איך להשיג אותו באמצע הבוקר.
וזה לא היה קוצר נשימה (אני מכירה את עצת הפניסטיל לזה - ואכן מועיל פלאים) אלא צינון כבד מאד,
ב"ה הילדה ראתה כמה אמא שלה נואשת ושתפה פעולה לבסוף.
אז חצי היה בלי מסיכה וחצי עם.
תודה רבה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, עידו לסרי, ללדת אחרת ומשתמש 1 נוסף4 //