אינוורטר תדיראן/אלקטרה - בבקשה עזרה, רק מנסיון בבקשה

• הוסף לסימניות
מאד התבלבלנו משפע המידע בנושא..
אם למקד -
יש טכנאים שמצדדים באינוורטר של הנ"ל כ-חוסכי חשמל, שומרים על לחות באוויר, פחות מייבשים ופחות כאבי ראש (אני מדברת על חימום כמובן)
ויש טכנאים שאומרים שאם אינוורטר אז רק מיצובישי/פוג'יצו, ושהאינוורטר של תדיראן/אלקטרה: 1. לא עוזר לשמירה על לחות-חוסר יובש וכו',
2. יתקלקל מאד מהר והתיקון מאד יקר.

בבקשה מי שהתקין תדיראן/אלקטרה אינוורטר ויש לו מה לומר נשמח מאד לשמוע,
כי מיצובישי יקר ביותר מפי 2 - ולפי חלק מהטכנאים זה גם חסר טעם ורק מותג וכו'..
אז נרצה לשמוע רק מנסיון בבקשה ולא משמועות בלבד,
תודה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תותח שיווקי;2296793:
קחו בחשבון את הקטע של שבת. אינוורטר דורש הכשר טוב כדי לא להכשל בחילול שבת (טכניקת אינוורטר מזהה נוכחות של אדם בחדר כידוע, מה שגורם שכל כניסה ויציאה מפעילה/מכבה את המנוע)

בשביל זה מתקינים התקן של משמרת השבת

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יודע לענות על השאלות הספציפיות ששאלתי,
לשאר השאלות יש לנו תשובות ברוך ה',
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לנו אינוורטר גם של תדיראן וגם של אלקטרה כבר כמה שנים
של אלקטרה מרגיש כמו מזגן רגיל (אבל נראה לי שמדובר בדגם ספציפי שהוא זול יותר)
של תדיראן החימום נעים יותר לדעתי
חיסכון לא בדקתי
שניהם לא נזקקו לתיקון

• הוסף לסימניות
כשאני עשיתי מזגנים בררתי אצל הרבה טכנאים ואמרו לי שאם אני רוצה אינוורטר רק מיצובישי או פוג'יטסו תדיראן ואלקטרה האינוורטר שלהם לא כ"כ יעיל ולא שווה להןציא על זה את הכסף כבר עדיף מזגן רגיל ורק תדיראן לא לגעת באלקטרה

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו לאחרונה מזגן אינוורטר מיני מרכזי (לא מולטי) בדירה חדשה,
מהתייעצות ובירורים אצל טכנאי מזגנים אמין ומקצועי בעל ניסיון רב, שגם מכיר אותנו הוא המליץ על אינוורטר של תדיראן, ואני מדברת על התקנה שנעשתה בקיץ האחרון.
למעשה, עוד לא נכנסנו לדירה כך שאני לא יכולה להגיד על התפקוד שלו.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
כשבררנו הטכנאי המליץ לנו על אינוורטר אך טען שמבחינת החיסכון בחשמל אם אנשים ינקו את המזגן שלהם לעיתים קרובות הוא יחסוך יותר חשמל.
ועוד נקודה שבאינוורטר חלקי החילוף מאוד מאוד יקרים.

• הוסף לסימניות
היי

מניסיון אני ממליצה מאוד על האינברטר של אלקטרה. יש לנו אותו כבר 5 שנים. הוא מצוין וללא תקלות. :)

• הוסף לסימניות
באופן כללי במזגנים תדיראן נחשב יותר טוב, אצלינו בבנין לאחר ברורים כולם עשו תדיראן ומרוצים, לחלקם יש אינוורטר (לי לא, אומנם חיסכוני בחשמל אבל יקר מאוד והתקנה יקרה וכן יותר תקלות.. במצטבר זה לא בהכרח יותר זול מכמה מזגנים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפופוק;2297363:
באופן כללי במזגנים תדיראן נחשב יותר טוב, אצלינו בבנין לאחר ברורים כולם עשו תדיראן ומרוצים, לחלקם יש אינוורטר (לי לא, אומנם חיסכוני בחשמל אבל יקר מאוד והתקנה יקרה וכן יותר תקלות.. במצטבר זה לא בהכרח יותר זול מכמה מזגנים)

בהקשר לזה, נזכרתי באמת שאיש המזגנים אמר לנו שלמזגן אינוורטר חייבים לעשות ביטוח, עוד שיקול כלכלי...

• הוסף לסימניות
ההורים שלי עשו אינרוטר לפני איזה 8 שנים(ממש שיצא) התקלקל להם לפני שנה וחצי הכרטיס ועלות התיקון לא היתה כדאית. (כ 2000! ש"ח)
אני עשיתי לפני שנתיים אינורטר של אלקטרה הטכנאי אמר לי שכיום הכרטיסים הרבה יותר חזקים ויש אחריות לאיזה 8 שנים.

בנוגע למזגן עצמו לא יודעת אם הוא פחות מיבש (זה בחדר הילדים לא מרגישה יובש מיוחד...), עשיתי אותו בעיקר בגלל החיסכון בחשמל, בינתיים מרוצה...

קניתי את המזגן בקרן בני הישיבות יחסית בזול 2000 ש"ח. הייתי מרוצה מהשירות מההתקנה וכו' ועדין מרוצה ממהמזגן.

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עשינו בירור, קודם כל תדיראן הם הכי מומלצים, וגם המחיר כמעט כמו באלקטרה. בנוסף, לגבי האינוורטר, אכן החלקי חילוף יקרים, ויש אחריות רק לשנה, מה גם שהחסכון לא כ"כ משמעותי, יש להם סידרה חדשה בשם אלפא, שגם היא לא מייבשת את האוויר עם זרימת אויר תלת מימד.
ממליצה על פלר- מזגנים ומוצרי חשמל, שירות אישי גם לאחר הקניה,

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים,
מה הכוונה זרימת אוויר תלת מימד?..

• הוסף לסימניות
מזגן רגיל המניפה שלו הוא למעלה ולמטה, ובמזגן אלפא, זה מפזר אויר ל - 4 כיוונים בו זמנית, מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה