כללי אינזיין cs4| עזרה במיזוג נתונים

• הוסף לסימניות
אני מנסה למזג נתונים של זמני כניסת השבת ויציאתה, ומשום מה מופיעה כל הזמן התיבה הבאה. כבר בדקתי ואין שום תיבה ריקה. מה שהיה ריק כמו זמן כניסת היום השני של ר"ה, כתבתי 0.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 38 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
טוב, גיליתי את הבעיה.
הטורים הבאים שהיו ריקים, המחשב זיהה אותם כשדות פעילים ולאחר שמחקתי אותם זה הסתדר.
כבר כשעה אני מנסה למצוא מה הבעיה שלו.
מקווה שיעזור לפחות לאחרים.

• הוסף לסימניות
בעיה במיזוג.
מה פשר ההתראה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 207.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זה ממש דחוף!
אולי בכל אופן מישהו התנסה ויודע כיצד לפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אחרי האישור מה קורה?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה.

לא הצלחתי. למרות האישור לא נעשה כלום.
לאחר נסיונות רבים העברתי לקובץ חדש את התוכן וב"ה שם הסתדר.
אין לי מושג למה במסמך הקודם אותה בעיה ולא עובד.

עכשיו בעיה חדשה.
יש לי פעמיים באותו עמוד את אותו שדה והוא נותן את אותם נתונים.
יש אפשרות שיזרים לפי הסדר למרות שמופיע פעמיים באותו עמוד?

• הוסף לסימניות
הוא טוען לחוסר תאימות בין שם השדה בקובץ הנתונים לזה שמוזן בתבנית העימוד.
בדרך כלל, כל מה שצריך הוא לבחור בשדות שלא הוזנו ולקשר אותם שוב לשדה מקור ההזנה שבחלון מיזוג הנתונים.

• הוסף לסימניות
עשיתי כך, אפילו מחקתי הכל ועשיתי מחדש, ואם כל זה בקובץ המקור לא עבד ובהעתקה לקובץ חדש עבד.

עכשיו בקשר להמשך, האם יש אפשרות להזרמת נתונים לשדות זהים באותו עמוד?
ז"א, אם יש לי בעמוד יותר משדה אחד של זמני כניסת השבת, יש אפשרות שיזרים לכל אחד נתון אחר לפי הסדר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה