דרוש מידע אינטגרלי מטבחים - יש לכם המלצות?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מטבח באינטגרלי בפרויקט בניה שהם עשו, היינו מרוצים מאוד, גם האיכות ד'בסט (אחרי כמה שנים המטבח כמו חדש, פעם אחת הם באו לתקן איזה ציר שביקשנו) וגם שירות מאוד טוב.
גם אמא שלי עשתה לפני שנה מטבח גדול מאוד ויצא ממש מושלם (היא לקחה מעצבת לתוכנית).
ממליצים בחום.

• הוסף לסימניות
יש לכם פרטים או מייל שאפשר לתקשר איתם?

• הוסף לסימניות
כל אלו שעשו שם, לקחתם מעצבת משלכם?
אני רואה שהם פתחו סניף בבני ברק, מישהו עשה שם לאחרונה? איך המעצבת שם?

• הוסף לסימניות
כל אלו שעשו שם, לקחתם מעצבת משלכם?
אני רואה שהם פתחו סניף בבני ברק, מישהו עשה שם לאחרונה? איך המעצבת שם?
שלום.
אנחנו עשינו בסניף באשדוד, לפני תקופה ארוכה, (אין לי מושג על הסניף בבני ברק)
היה לנו סקיצה ממעצבת אבל ישבנו ועשינו שינויים משמעותיים, גם בתוכנית עצמה וגם בעיצוב.
יש שם 2 חברה שיושבים פגישות, מה שבטוח שהם יותר מבינים ממעצבת שלקחנו, גם מבחינה עיצובית, יש להם ניסיון איך הדברים יראו במבחן המציאות וגם מבחינה פרקטית.

יצא מטבח סוף הדרך, היינו מרוצים מאוד ואנחנו ממליצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה