כללי אינטלגנציה תורתית...

• הוסף לסימניות
א. הרבה זמן לא הייתי בפורום, ואני רואה שההפסד כולו שלי.... כמה חומר יקר מסתובב פה...
ב. אני עכשיו באמצע פרסום ליועץ כלכלי- אני רוצה לכתוב לו אימרה 'תורתית' בנושא, בסגנון: אם אתה לא מתוכנן נכון זה בל תשחית, או תן דעתך שלא תחריב את עולמי, משהו שמראה לאנשים שאם הם לא מתוכננים זה ממש עבירה והפסדים כלכליים גדולים,
האם יש לכם משהו מאחד מהגדולים שאמר משהו בסגנן הזה, יעזור לי מאוד מאוד
(מצטערת על הסירבול בניסוח)
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
למה צריך אחד מהגדולים? לא חסר בגמרא. אתם כבר נתתם דוגמא מעולה 'תן דעתך שלא תחריב את עולמי' או 'מעשי ידי טובעים בים'...

• הוסף לסימניות
כן מעולה, לא התכוונתי... אני רק רוצה שיהיה כתוב נגיד 'אסור שמעשה ידי טובעים בים'
שאשנים יבינו שהם עושים ממש עבירה (לדעתי זה אכן כך) של 'בל תשחית' או משהו דומה.
תודה מראש, ותודה על מה שכבר הבאת לי, אולי אעבד את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;470223:
כן מעולה, לא התכוונתי... אני רק רוצה שיהיה כתוב נגיד 'אסור שמעשה ידי טובעים בים'
שאשנים יבינו שהם עושים ממש עבירה (לדעתי זה אכן כך) של 'בל תשחית' או משהו דומה.
תודה מראש, ותודה על מה שכבר הבאת לי, אולי אעבד את זה.
אני לא בטוח שזה צריך עיבוד. לדעתי כותרת כמו 'תן דעתך שלא תחריב את עולמי' מובנת בלי כל תוספת, אבל אני לא איש מקצוע.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שהכיוון נכון!
עם כל הכאב חסכון מדבר לאנשים יותר מפסוקים!
יותר כסף בבנק נקודה....

במיוחד שיש אנטיות על עצם הגיחוך שאנשים שיושבים במשרדי פרסום שבמקרה הטוב לומדים שעה ביום יטיפו מוסר ופסוקים למישהו שלומד יום שלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה