כללי אינטראקטיב באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום הכנתי טופס אינטראקטיבי באינדיזיין ואני רוצה שעל המסמך יופיע תמיד התאריך של המילוי / ההדפסה האם יש אפשרות כזאת?
(או לחילופין חלון למלא תאריך שבתוכו מופיע כברירת מחדל התאריך של היום)
תודה רבה!
(אם יש צורך אעלה את המסמך לכאן)

• הוסף לסימניות
ב-Acrobat?

• הוסף לסימניות
הקובץ מוכן באינדיזיין אבל המילוי כמובן באקרובט.

• הוסף לסימניות
אז את רוצה שכל מי שיפתח את הקובץ באקרו, יתמלא לו אוטומטית השדה של התאריך בקובץ?

• הוסף לסימניות
תודה. יש דרך דרך אינדיזיין? כי בנתיים הקובץ לא סופי וכל שינוי אני נחליפה את הקובץ אז איך אני יעשה שזה ישאר בPDF?
חוץ מזה עוד שאלה- הוספתי שדה בתחילת הטופס ואני רוצה שה"טא"ב יעבור אליו לפי הסדר (כשממלאים את הטופס ועוברים ב"טאב" יש מקום לסדר את זה?
שאלה אחרונה- האם יש אפשרות לכפתור שמירה בשם + הפניה לתיקיה מסוימת?

• הוסף לסימניות
שאלות טובות.

יש לי סקריפט שנותן מענה לעניין של פירמוט (שהרי וודאי שמת לב שאת מאבדת את הפירמוט של השדות כל פעם שמייצאים.) ייתכן אשוכל להרחיב אותו כדי שיהיה אפשרות להוסיף סקריפטים באינדיזיין.
בכל אופן, הסקריפט הוא פה: http://www.id-extras.com/products/formmagic

אבל סתם באופן כללי התשובה לשאלה הראשונה זה שאין דרך.

לגבי טאבים, יש אפשרות לסמן את הסדר בתוך אינדיזיין.

לא בטוח לגבי השאלה השלישית. אני גם לא לגמרי בטוח למה את מתכוונת. מה את רוצה בדיוק לשמור? את כל הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1332282:
שאלות טובות.

יש לי סקריפט שנותן מענה לעניין של פירמוט (שהרי וודאי שמת לב שאת מאבדת את הפירמוט של השדות כל פעם שמייצאים.) ייתכן אשוכל להרחיב אותו כדי שיהיה אפשרות להוסיף סקריפטים באינדיזיין.
בכל אופן, הסקריפט הוא פה: http://www.id-extras.com/products/formmagic

אבל סתם באופן כללי התשובה לשאלה הראשונה זה שאין דרך.

לגבי טאבים, יש אפשרות לסמן את הסדר בתוך אינדיזיין.

לא בטוח לגבי השאלה השלישית. אני גם לא לגמרי בטוח למה את מתכוונת. מה את רוצה בדיוק לשמור? את כל הקובץ?

תודה איפה הסידור בתוך אינדיזיין?
לגבי השאלה השלישית אני רוצה שכל פעם שממלאים את הטופס יהיה ניתן לשמור עותק בתיקיה יעודית.

• הוסף לסימניות
סידור הטאבים: יש 2 דרכים: 1. object>interactive>set tab order
2. אפשר להכניס את כל האובייקטים ל-article panel, ולסדר אותם שם לפי הסדר הרצוי.

אפשר להוסיף action לכפתור שיבצע save as כשלוחצים עליו. כל זאת באקרובט. עדיין לא ברור לי אם אפשר לשמור את הקובץ במקום מוגדר מראש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!! אתה עוזר לי מאד!
לא הצלחתי עם האופציה של התאריך משום מה...
מקסימום יכניסו את זה ידנית...
ואם ככה אני גם מוותרת להתנסות בשמירה... זה לא כזה נורא שכל אחד יהיה אחראי לשמור לעצמו...
שוב תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה