על הראוטר.נכתב ע"י צירי;1406507:איפה לחפש ?אני לא מוצאת!
סליחה שאני מקפיצה שוב, עדיין לא הסתדר, מה זאת אומרת הפכתי ללא זמין, ואיך אני יכולה לסדר את זה?נכתב ע"י asf;1406789:אולי הפכת הכרטיס רשת ללא זמין
מופיע זה:נכתב ע"י פרסומון;1416892:התחל> לחיצה ימנית על מחשב> ניהול> מנהל ההתקנים> מתאמי רשת.
מה מופיע שם?
נכתב ע"י צירי;1416887:סליחה שאני מקפיצה שוב, עדיין לא הסתדר, מה זאת אומרת הפכתי ללא זמין, ואיך אני יכולה לסדר את זה?
יש לבדוק גם בכלי ניהול האם נטרלו את הכלי האחראי להפעלת רשת אלחוטית במחשבנכתב ע"י פרסומון;1417497:אין אלחוטי במחשב.
נראה שהוציאו את הכרטיס הפנימי.
צודק.נכתב ע"י עויזר;1417594:יש לבדוק גם בכלי ניהול האם נטרלו את הכלי האחראי להפעלת רשת אלחוטית במחשב
נכתב ע"י asf;1417552:התחל>לוח הבקרה>רשת ואינטרנט>מרכז הרשת והשיתוף>בצד ימין יש "שנה הגדרות מתאם" ותעלה צילום מסך
אני לא מתמצאת שמות שכתבתם, אבל הקדמתי, שאני שחקתי ושיניתי משהו, לא זוכרת איפה.נכתב ע"י פרסומון;1417753:צודק.
גם בservices יש כל מיני דברים.
אבל על פי רוב לא משנים שם.
נכתב ע"י פרסומון;1417497:אין אלחוטי במחשב.
נראה שהוציאו את הכרטיס הפנימי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים