דרוש מידע אינטרנט אתרוג- חסימת תמונות בgmail

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים שמתי לב שאינטרנט אתרוג חוסם תמונות לא ראויות ע"י הפיכתם לריבועים גדולים,
קבלתי תמונות בgmail מקרוב מש' ע"מ להוריד למחשב, לשימושי האישי..
להפתעתי!! חלק מהתמונות מוצגות בgmail כתמונות "מפוקסלות" וככה גם יורדות למחשב... (רק אדגיש שאין שום בעיה בתמונה..)
מישהו נתקל בזה???

• הוסף לסימניות
ביומיים האחרונים שמתי לב שאינטרנט אתרוג חוסם תמונות לא ראויות ע"י הפיכתם לריבועים גדולים,
קבלתי תמונות בgmail מקרוב מש' ע"מ להוריד למחשב, לשימושי האישי..
להפתעתי!! חלק מהתמונות מוצגות בgmail כתמונות "מפוקסלות" וככה גם יורדות למחשב... (רק אדגיש שאין שום בעיה בתמונה..)
מישהו נתקל בזה???
יפה יש תחרות בעניין החסימות העיקר שה"שטן" יפסיד במערכה...

• הוסף לסימניות
תבקשו שישלחו בקובץ מצורף. או קישור לדרייב או משהו כזה.
נראה שמערכת הסינון הזה של תמונות בזמן אמת היא די חדשה, ולכן יתכנו טעויות.
לנטפרי יש יותר נסיון בסינון תמונות, וגם יותר הצלחה.

• הוסף לסימניות
כן, גם אצלי זה קרה אבל הקטע שהם חוסמים תמונות בלי קשר,
כאילו אחותי שמה תמונה של הבת שלה בפרופיל שלה והם חסמו לי את זה - אני רואה ריבועים מטשוטשים.

הם עשו עדכון גרסה לתכנה שלהם לפני תקופה וישר ידעתי שזה יבוא עם תוספות.

זה טוב חסימה על התמונות אבל שיעשו סדר ביניהם.

• הוסף לסימניות
ככה זה בהתחלה. כל מכונה שלומדת לוקח לה זמן והיא טועה, ממש כמו ילד. אין מה לעשות, רק להתפלל שמכונה תראה הצלחה בלימודה ולא תאמר על מותר אסור ולא על אסור מותר.

• הוסף לסימניות
אחותי שלחה לי תמונות של חתונה ורימון חסמו לי ברמה ההרמטית

• הוסף לסימניות
גם בקובץ מצורף?

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאחרי כמה פניות הם פשוט יסדרו את זה. אני עובד שם אבל זה ודאי חבלי קליטה של התחלה. ואנחנו נקבל שכר ונקדש שם שמים כל פעם שנחווה אי נוחות בכל מה שקשור לחסימה.

• הוסף לסימניות
הם עשו עדכון גרסה לתכנה שלהם לפני תקופה וישר ידעתי שזה יבוא עם תוספות.

.

בעבודה הייתי צריכה לעדכן את הגירסה, אבל בבית לא, מוזר....
עכשיו אני יודעת שהבעיה לא רק אצלי, מקווה שבעז"ה תפתר בקרוב.
תודה לכל המגיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה