התייעצות אינטרנט ביתי מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש לי של נטפרי אבל איזה חיבור כדאי לי עד היום היה לי נטסטיק =חיבור של יו אס בי אבל זה נהרס די מהר מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
נשמח לעזור לכם בחברת סים כשר עם מגוון אפשרויות בטל 08-802-1818 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש סטיק אלחוטי שלא צריך לחבר למחשב
הרהב מוטכירם את זה
אצל טכנאי יותר זול מחנות

• הוסף לסימניות
אתרוג
חסימה חזקה במיוחד!

• הוסף לסימניות
מה זה אומר? אפשר קצת פירוט על זה? תודה.
זה כמודיסק און קי מתחבר לתוכנה ואז יש לך אינטרנט חופשי
מתי שאת רוצה את פשוט מוציאה את זה מהמחשב!
פשוט וקל!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה כמו סטיק
אבל לא צריך לחבר למחשב
רק צריך להטעין מידי פעם מחזיק בערך לעשר שעות בלי הטענה
מאד נח
קולט ממרחק יחסית גדול
אפשר לשים בתיק ולא להוציא בכלל
יש בבני ברק כמה שמוכרים
יש אחד כהנוביץ אולי גם רלבג

• הוסף לסימניות
זה כמו סטיק
אבל לא צריך לחבר למחשב
רק צריך להטעין מידי פעם מחזיק בערך לעשר שעות בלי הטענה
מאד נח
קולט ממרחק יחסית גדול
אפשר לשים בתיק ולא להוציא בכלל
יש בבני ברק כמה שמוכרים
יש אחד כהנוביץ אולי גם רלבג
אם מתאים לך סטיק, שמתחבר בשקע לחשמל והמחשב מתחבר אליו אלחוטי, לי יש כזה ואני מאוד מרוצה.
גם אני קניתי בבני ברק אצל כהנוביץ
לכמה מכשירים זה מספיק?
(שהגלישה תהיה מספיק מהירה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה