אינטרנט כשר בחו"ל

• הוסף לסימניות
מי יודע איך אני יכולה להתחבר לאינטרנט כשר בחו"ל
אם יש לי נטסטיק של סלקום האם יש לי דרך להשתמש בזה בחו"ל ואם כן מה אני צריכה לעשות כדי להתחבר שם

• הוסף לסימניות
את צריכה לפנות לסלקום ולקנות חבילת גלישה לחו"ל.

אם יש לך תכנת חסימה על המחשב (כמו נתיב), אז אין שום הבדל היכן את יושבת, אם בארץ או בחו"ל.

אם לא, זה הזמן להתקין תכנה כזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1365140:
את צריכה לפנות לסלקום ולקנות חבילת גלישה לחו"ל.

אם יש לך תכנת חסימה על המחשב (כמו נתיב), אז אין שום הבדל היכן את יושבת, אם בארץ או בחו"ל.

אם לא, זה הזמן להתקין תכנה כזו.

בקשר לגלישה תודה ובקשר לחסימה יש לי על הנטסטיק של סלקום חסימה של אתרוג
והאם ידוע לכם כמה עולה כזה דבר אני צריכה למשך חודש?

• הוסף לסימניות
אם יש לך אתרוג, אז לכאורה הוא יעבוד גם בחו"ל. תבררי ליתר בטחון.

אין לי מושג לגבי המחיר.

• הוסף לסימניות
ואם הנסטיק לא יעבוד בחו"ל, אז יש לאתרוג תוכנת חסימה על המחשב.

• הוסף לסימניות
עדיף לברר מול אתרוג לפני הנסיעה, אצלי נתיב שמותקן על המחשב לא פעל בחו"ל, זה חסם את כל האינטרנט, גם מה שפתוח בד"כ, הם הסבירו לי שזה קשור לרשתות וכו'
כדאי לברר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Cheerio;1365417:
עדיף לברר מול אתרוג לפני הנסיעה, אצלי נתיב שמותקן על המחשב לא פעל בחו"ל, זה חסם את כל האינטרנט, גם מה שפתוח בד"כ, הם הסבירו לי שזה קשור לרשתות וכו'
כדאי לברר

אני התקשרתי אליהם לפני שנסעתי וג"כ אמרו לי שלא יעבוד, והתקשרתי שוב פעם לנתיב בקשר לנושא אחר, ואמרו לי שאין שום בעיה ולא ברור מי אמר לי את זה, וכך היה נסעתי ולא היה שום בעיה, רק דבר אחד, ואולי לזה התכוונה הנציגה הראשונה, שיש בעיה כללית בנתיב להתחבר לרשת חינמית שלפני התחברות דורשת הסכמה על תנאים, כי א"א לפתוח את הדף של התנאים כי נתיב חוסם כל גלישה לפני שהתוכנה הופעלה, והתוכנה של נתיב לא יכולה לפעול כי אין גלישה כל עוד לא אושרו התנאים "בקיצר ביצה ותרנגולת "

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה