אינטרנט כשר עם חסימה תמליצו מהר... איזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;634604:
גם אני ניסיתי את התכנות של הסינון בחברות. מי שרוצה רק מייל בלבד- עוד יש סיכוי, מעבר לזה- חסמתי את כל הקטגוריות ועדיין נפתחו כל מיני אתרים לא לענין. לגבי איבוד הסיסמא- זה בעייתי, וגם הטכנאים שלהם אמרו שיש צורך הסיסמא ברגע שזה נתקע או משהו, כך שזה אינו פתרון.
בכל מקרה, באף חברה לא ישבו ויעברו על כל אתר כדי לבדוק מה לא בסדר, ולכן זה באמת זול- אבל שווה בהתאם. הם בעצמם מודים בכך. זהו סינון להורים בציבור הכללי, ולא לחרדים יראי שמיים.
במורשת יש דרגות, ואני חושבת שמי שבוגרת ושבאמת רוצה להמנע מלהגיע לכל מיני... צריכה קודם כל בראש, ברור שצריך כמה שפחות דרכים להכשל. אבל מי שלא מתחילה בראש לא משנה מה החסימה שתיהיה לה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;634744:
במורשת יש דרגות, ואני חושבת שמי שבוגרת ושבאמת רוצה להמנע מלהגיע לכל מיני... צריכה קודם כל בראש, ברור שצריך כמה שפחות דרכים להכשל. אבל מי שלא מתחילה בראש לא משנה מה החסימה שתיהיה לה!!!

יוחנן כה"ג שימש 80 שנה בכהונה ולבסוף נעשה צדוקי:
"אל תאמין בעצמך עד יום מותך" זה לא חידוש של העשור האחרון.

האדם הבוגר יודע עד כמה הכביש חלקלק והגשם שוטף, מוטב לקחת חסימה אמיתית ממי שרק תרצו אפ' טכנאי פרטי ולא לחיות בשיטת אני בוגר, לי זה לא יקרה, ולאט לאט - האתר הזה לא יזיק, ואני בוגר לא יקרה לי כלום מלקרוא לשמוע וכו'

אם גדו"י מתרים שוב ושוב על סכנות האינטרנט ומורים להתקין חסימה אמיתית הם כנראה יותר בוגרים וחכמים מאיתנו.

הבהרה: אין הדברים מכוונים חלילה כלפי המצוטטת, אלא מכיון שנאמרו הדברים בפורום פומבי מן החובה להציג את הצד הנוסף!

• הוסף לסימניות
צודקת, אני חוזרת בי.
אך ברור ומובן שצריך לקחת קודם לראש את הדברים ולהבין שכך אי אפשר לבנות בית של תורה וגם לא של חצי (למשל) וכך גם קל יותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;634821:
צודקת, אני חוזרת בי.
אך ברור ומובן שצריך לקחת קודם לראש את הדברים ולהבין שכך אי אפשר לבנות בית של תורה וגם לא של חצי (למשל) וכך גם קל יותר!

לא הבנתי. תוכלי להסביר?
חצי? ומה קל יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;634956:
לא הבנתי. תוכלי להסביר?
חצי? ומה קל יותר?
מה שנכתב פונה לפותחת האשכול, ואשריך שאת לא מבינה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;634988:
מה שנכתב פונה לפותחת האשכול, ואשריך שאת לא מבינה!

פונה לפותחת האשכול?
אז ככה אני גם נגד אינטרנט.
וב"ה כשאתחתן שום אינט' בכל ווריציה שהיא לא יכנס אליי לבית .
פשוט שזה לא מתאים להקים בית של תורה עם זה.
ככה שלא חידשת לי משהו;)

מביחנתי ניתן לסגור את האשכול .. מצינו את העניין..

• הוסף לסימניות
מצטערת לא התכוונתי לפגוע ולא הסקתי שום מסקנה על אף אחד. אלא על אינטרנט פתוח בלבד!

• הוסף לסימניות
התנצלותך התקבלה במערכת.
היית מובנת.

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניינת כרגע באינטרנט חסום. אולי תוכלו לפרט מחירים? כמה אתן משלמות על נתיב וכמה על רימון? איזה ספק תשתית הזול ביותר?

• הוסף לסימניות
אני ברימון בגלל שעדיין לא נגמרה לנו ההוראת קבע לבזק בין לאומי התשלום: לחודשיים ראשונים רק 15 ש"ח.
ואח"כ 27 ש"ח ל12 חודשים.
אבל מהירות נמוכה .....

• הוסף לסימניות
אבל רגע, רימון הוא רק ספק שירות. מה עם ספק תשתית? מחיר?
ואיך זה שאמרו שנט צח הכי זול והוא לוקח 40 שקלים?

• הוסף לסימניות
אתרוג-15-17 ש' עם היתחייבות לשנה

• הוסף לסימניות
ותשתיות נוספות? בזק? נט ויז'ן?
להוט יש מבצע של תשתית + שרות בכ-80 ש"ח, ואם רוצים חסימה נוספת זה עוד כ10 שקלים.
אין משהו זול יותר?

• הוסף לסימניות
מישהו שרוצה רק מייל שאל אותי מה הכי זול ואפקטיבי מכל החסימות, נטו מייל ? החסימה החד פעמית של נתיב או אולי משהו אחר ?

• הוסף לסימניות
תשתית של הוט 40 ש"ח (בלי להתמקח, פשוט זה המחיר שנתנו לי). יוצא לך עם נט צח 80

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יערי;635651:
מישהו שרוצה רק מייל שאל אותי מה הכי זול ואפקטיבי מכל החסימות, נטו מייל ? החסימה החד פעמית של נתיב או אולי משהו אחר ?
לא יודעת לגבי מחיר, אבל שרות רק של מייל:
מהדרין נט 1599-543-345

• הוסף לסימניות
אין כאן מנויות של רימון או חסימות אחרות שתוכלנה לדווח על מחירים נוספים?
למישהי יש תשתית של בזק?
אנא, זה דחוף.

• הוסף לסימניות
יש לי רימון עם תעריף של 60 ש"ח בחודש כמעט על מהירות 1.5MB
החודש הזה הולך להיות החודש האחרון שלי איתם איזה נפלא

• הוסף לסימניות
לי יש של בזק.
28 ש"ח לחודש על מהירות של 1.5. (תשתית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה