אינטרנט כשר

• הוסף לסימניות
ברצוני לעבור לאיטרנט כשר, אבל שיהיה לי גישה לאתרי תמונות וכדו'
אשמח לקבל מידע, המלצות וממה להתרחק!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה יש לך כעת?
עם אתר כמו פרוג, לא צריך להפריע לך אתר אחד יותר או פחות, בעיקר בענייני תמונות...
אם יש לך אינטרנט פתוח, זה קשה לעבור לחסימה אבל זה בד"כ שווה גם מבחינת העבודה.
אני ב'נתיב', המאושר ע"י ועדת הרבנים לענייני מחשבים שמונתה ע"י הרבנים מכמה חוגים, היא מאשרת רק את 'נתיב'.
אם אתה רוצה לדעת בערך מה זה נתיב, שוטט קצת בפורום שלהם.
נתיב היא החסימה היחידה שנמצאת גם על המחשב, כך שאין אפשרות לגלוש משום מקום חילופי. עד היום היה בזה חיסרון, שמחשב אחר/חדש היה פתוח לחלוטין, אבל כעת נתיב פתחה בשיתוף פעולה עם אקספון לחסימה ברמת ספק - חסימה כפולה.

יש חסימה נפוצה מאוד מחברת רימון, שהקימה לפני כמה שנים מסלול אתרוג לחרדים.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג, וב"ה מרוצה.
יש גם מסלול אתרוג דיזיין למעצבים שבו אתרי התמונות המפורסמים פתוחים.
לא ניסיתי, כי אני עדיין מחכה שגם באתרים אלו יהיה סינון.

למיטב ידיעתי גם בנתיב פותחים את אתרי התמונות למעצבים.

• הוסף לסימניות
בנתיב מאד מתחשבים בגרפיקאים.
הם פותחים מה שחייבים.

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב ומרוצה מאוד ב"ה, כשנרשמים צריך להגיד שמעוניינים במסלול של גרפיקאים והם פותחים מראש אתרים ידועים שגרפיקאים משתמשים, ברור שיחסר לך מנוע חיפוש חופשי אבל את זה אין אם רוצים חסימה הרמטית למחשב

• הוסף לסימניות
לדעתי רק נתיב למרות שאין לי........

מה זה החלטורה הזאת של הקוד ומה שת'רוצה אתה פותח?!
רק משו חסום באמת......!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקירייטר;509303:
מה זה החלטורה הזאת של הקוד ומה שת'רוצה אתה פותח?!
רק משו חסום באמת......!!!

דברי חכמים בנחת.
ועכשיו לעובדות:
באתרוג יש סף מסויים, אותו לא ניתן לעבור גם לא באמצעות קוד. אתה יכול לעבור מרמת סינון אחת לשניה, אבל גם ברמה הכי נמוכה, ישנם אתרים שלעולם לא ייפתחו לך, גם אם תשבור את המסך, או כל חלטורה אחרת, ממש משת'רוצה.

ומנסיון אישי, הרמה הכי נמוכה באתרוג (אתרוג! לא רימון), היא מספקת לגמרי לגמרי, קשה למצוא שם אתרים בעייתיים, תמיד יתכנו תקלות, אך הם מחזיקים ממשק בו ניתן לדווח על תקלות - לחומרא או לקולא, והם נותנים מענה למייל די זריז.

בקיצור - מנסיון: אתרוג - מעולה!!!

[לגבי נתיב, למען האמת אינני מכיר, אבל שמעתי מחבר טוב מנוי שלהם, שישנה הגבלה על מספר האתרים שניתן להוסיף כל חודש, וזה לעיתים ממש מרגיז. ככלל, השיטה השחורה (היינו שהכל פתוח חוץ מהבעייתיים) הרבה יותר נוחה מהשיטה הלבנה (שהכל סגור, חוץ מהטובים), וכאמור, הרשימה השחורה של אתרוג ממש מנופחת, ואתרים בעייתיים לא נפתחים שם בכל מחיר. גם לא 'בחדרי' ו'כיכר'].

• הוסף לסימניות
הבעיה באתרוג היא שנניח ויש לך חסימה X ולא פתוח לך אתר מסויים באותה רמת חסימה, אפילו שאין באתר הזה שום בעיה, לא יפתחו אותו באתרוג. אלא יציעו לך לעבור לחסימה פחותה יותר..

חבר סיפר לי שהוא בחר מסיבות מסויימות בחסימה החזקה ביותר. לא נפתח שם כמעט כלום למעט בנקים משרדי ממשלה ועוד אי אלו אתרים בודדים. וזה הספיק לו. אלא שבחבילה הזו לא היה כלול האתר של האנטי וירוס שלו. ומאחר והוא רצה להוריד עדכונים לאנטי וירוס, הוא ביקש שיפתחו לו את האתר ולא הסכימו בשום אופן אפילו שאין בו שום בעיה. כי בחסימה ההיא לא נפתח האתר, וזהו. אמרו לו שאם הוא רוצה הוא יכול לעבור לרמת חסימה פחותה. אבל הוא לא רוצה. אז הוא נתקע.

• הוסף לסימניות
מנסיוני האישי - רימון הרמטי חסום יותר מאשר אתרוג דיזיין, ולדעתי גם רימון שמור יותר חסום מאשר אתרוג דיזיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;509361:
מנסיוני האישי - רימון הרמטי חסום יותר מאשר אתרוג דיזיין, ולדעתי גם רימון שמור יותר חסום מאשר אתרוג דיזיין.
איך יכול להיות מה שאתה אומר, והרי אתרוג זה מיועד לחרדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמירם יוסף;509364:
איך יכול להיות מה שאתה אומר, והרי אתרוג זה מיועד לחרדים?

אבל אתרוג דיזיין מיועד לחרדים שהם גרפיקאים, ולכן אתרי תמונות פתוחים בהם, וברימון הרמטי הם חסומים.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי שרימון היא חברת בת של אתרוג, זה נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;509400:
לפי מה שהבנתי שרימון היא חברת בת של אתרוג, זה נכון?

הפוך.

אתרוג חברת בת של רימון.

• הוסף לסימניות
אז מה ההבדל בינהם?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;509370:
אבל אתרוג דיזיין מיועד לחרדים שהם גרפיקאים, ולכן אתרי תמונות פתוחים בהם, וברימון הרמטי הם חסומים.

וכיצד יעבוד גרפיקאי/ת עם כמה אתרי בנקים ומשרדי ממשלה....? חובה שיהיו את הכלים בשביל להפיק את הסחורה ולהוציא לאור עולם עיצובים ברמה.

• הוסף לסימניות
רק תאמרו לי בבקשה מה ההבדל בין רימון לאתרוג? (דחוף לי)

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי (אבל לא בדקתי שוב בחודשים האחרונים - כדאי להתקשר ולשאול), באתרוג יש אפשרות שנשמעת טובה מאד - אפשרות חיפוש בגוגל שמחפשת רק באתרים שפתוחים ע"י אתרוג במסלול הנבחר ולא בחסומים. לענ"ד אם זה אכן כך - זה פותר בעיה קשה מאד. ואפשרות זו לא קיימת ברימון.
אבל שוב, אני עדיין ברימון, ועדיין לא עשיתי בירור מספיק עמוק על אתרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;509470:
רק תאמרו לי בבקשה מה ההבדל בין רימון לאתרוג? (דחוף לי)
רימון - חברה (בסיס אם נדמה לי בפולין), מציעה כמה מסלולים לציבור העולם.
אתרוג - מחלקה מבית החברה הזו לדתיים וחרדים, מציע גם כמה מסלולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה