אינטרנט כשר

• הוסף לסימניות
אני באתרוג ובאמת החיפוש של גוגל מצונזר, שלא לדבר על זה שיש מילים שהוא בכלל לא נותן חיפוש
אפילו מילה כמו 'הריון',
אפשר לראות את העמוד הראשון של התוצאות בגוגל שיש בו רק 5 תוצאות והעמוד הבא בכלל ריק
כמובן שאין חיפוש תמונות
אתרי התמונות פתוחים (שאטרסטוק, Sxs, באזר דזיין ועוד) גם בהם אי אפשר לחפש מילים בעיתיות אפילו המילה girl חסומה
יש להם שרות מעולה, 24 שעות
כשיש אתר שלדעתי הוא מצוין והוא חסום, אפשר לשלוח להם מייל, בדר"כ באותו יום הם בודקים את הענין ופותחים את האתר כשזה בסדר
מה שמעצבן אותי...
רוב האתרים לא מוצגים בתצוגה מלאה, אין תצוגה של באנרים בשום אתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;509479:
אבל לא בדקתי שוב בחודשים האחרונים - כדאי להתקשר ולשאול

לא בטוח שכדאי להתקשר, אלא אם כן את עומדת להיות לקוחה שלהם. התקשרתי פעם אחת להתעניין על האפשרויות שלהם, ומאז לא גומרים להטריד אותי בטלפונים.
אישית, אני עם נתיב, ברמת חסימה גבוהה ואני מסתדרת מצוין. (האמת שדף הבית שלי הוא תיבת הדואר הנכנס בג'ימייל והאתר השני שאני פותחת בתדירות הוא פרוג.. חוצמזה לפעמים נכנסת לאגד/144 כשצריך לבדוק משהו.. ועדיין לא מרגישה שחסר לי משהו), כמובן שלא לכל גרפיקאי יש מאגרי תמונות לא מקוונים, אבל אני בטוחה שאפשר להסתדר עם נתיב ולהנות גם עם חסימה כשרה למהדרין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;509489:
מה שמעצבן אותי...
רוב האתרים לא מוצגים בתצוגה מלאה, אין תצוגה של באנרים בשום אתר.

תנסי לגלוש בכרום
ולעדכן את פלאש

• הוסף לסימניות
גם אני זוכה להיות בנתיב, כבר שנתיים לפחות, אני נהנית מהשירות המצוין, יש אתר אחד ניתן לפתיחה כל חודש, ואם אני רוצה אתר נוסף באותו חודש זה כרוך בתשלום של 4 ש"ח (זה כמעט לא קורה לי, לא יודעת מה אתכם...)

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לשמוע מהנתיבים והאתרוגים כמה הם משלמים?
והאם מישהו שמע פעם על אפשרות של אינטרנט עם מיילים בלבד ללא כניסה לשום אתר? (אני יודעת שיש דבר כזה בבזק, אבל מה קורה אם יש לי קו של הוט?)
אשמח לקבל מידע

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזאת בנתיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;510396:
אולי אפשר לשמוע מהנתיבים והאתרוגים כמה הם משלמים?
והאם מישהו שמע פעם על אפשרות של אינטרנט עם מיילים בלבד ללא כניסה לשום אתר? (אני יודעת שיש דבר כזה בבזק, אבל מה קורה אם יש לי קו של הוט?)
אשמח לקבל מידע
מהדרין.נט
1599-543-345
מייל בלבד.
(במידת הצורך מאפשרים פתיחת אתרים בודדים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה