תקשורת אינטרנט מהיר למרות נט פרי??

• הוסף לסימניות
היי חברה הגזמתם!
לא צריך חיבור חשמל ולא ראש מטען
@TALISH בדיוק כמו שעכשיו את מחברת אותו למחשב
תמשיכי לחבר אותו למחשב הוא יתן לו חשמל רק תתחברי מהוויפי בהגדרות במקום מהUSB
המחשב נותן חשמל בדיוק כמו ראש מטען

וחוץ מזה תבדקי בהגדרות של הסטיק דהיינו בחלון שנפתח לך כשאת תוקעת את הסטיק במחשב - האם הוא על דור 3 או 4
בהצלחה
אם הסטיק מחובר למחשב לא תהיה קליטה טובה יותר ב-wifi מאשר ישירות מהסטיק
היתרון היחיד להשתמש ב-wifi הוא כאשר המחשב נמצא במקום עם קליטה פחות טובה מאשר השקע אליו תוכלו לחבר את הסטיק

• הוסף לסימניות
אם הסטיק מחובר למחשב לא תהיה קליטה טובה יותר ב-wifi מאשר ישירות מהסטיק
היתרון היחיד להשתמש ב-wifi הוא כאשר המחשב נמצא במקום עם קליטה פחות טובה מאשר השקע אליו תוכלו לחבר את הסטיק
הסטיק שלי כרגע מחובר לראש מטען שנמצא ממש צמוד למחשב,
ובכל אופן הקליטה פי 2 יותר מהירה מחיבור ישיר למחשב...
עדיין לא הפתרון המושלם,
אבל החלט התקדמות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יותר מהיר מסטיק שמחובר לראש מטען?
גם לנטפרי?
בנטפרי מדובר.
לא מכיר נסטיק שמחובר לראש מטען.
המכשיר הזה מאוד נח כי הוא נטען יחסית להרבה זמן (כמובן תלוי בדגם, מה שרכשנו אני לא מוצא באלי אקספרס אבל כבר שנתיים עובד מצויין) ואז הוא יכול לישאר בתיק וכדומה ולא 'מציק' כל הזמן שמחובר משהו למחשב.
מאמין שאפשר להשיג כאלו של G5 ולרכוש סים בחברה של G5 ואז המהירות תהיה הרבה יותר טובה (כמובן בהתאם לנטפרי).

• הוסף לסימניות
בנטפרי מדובר.
לא מכיר נסטיק שמחובר לראש מטען.
המכשיר הזה מאוד נח כי הוא נטען יחסית להרבה זמן (כמובן תלוי בדגם, מה שרכשנו אני לא מוצא באלי אקספרס אבל כבר שנתיים עובד מצויין) ואז הוא יכול לישאר בתיק וכדומה ולא 'מציק' כל הזמן שמחובר משהו למחשב.
מאמין שאפשר להשיג כאלו של G5 ולרכוש סים בחברה של G5 ואז המהירות תהיה הרבה יותר טובה (כמובן בהתאם לנטפרי).
G5?
שזה אומר?

• הוסף לסימניות
G5?
שזה אומר?
סוג 'תדר' (אנטנות - מכשירי פלאפון ו'סים') הרבה הרבה יותר מתקדם ומהיר, שכבר עובד בארץ תקופה ויותר ויותר מקומות בארץ נהנים ממנו ממהירות גבוהה משמעותית.
במשדר WIFI הזה יש כבר כאלו שיש להם G5 ואז צריך לוודא שהסים שלך מתאים לזה גם.
ואם לא - לפחות שיהיה על G4 (המכשיר, הסים כולם כבר כאלו מזמן)

• הוסף לסימניות
יש לך קישור?
משהו?
תודהה ממש
סוג 'תדר' (אנטנות - מכשירי פלאפון ו'סים') הרבה הרבה יותר מתקדם ומהיר, שכבר עובד בארץ תקופה ויותר ויותר מקומות בארץ נהנים ממנו ממהירות גבוהה משמעותית.

• הוסף לסימניות
כאילו דור 4? זה הכוונה?
כי אם כן יש לי את הנסטיק הכי נורמלי של ZTE

• הוסף לסימניות
לדוגמא
ובמוצר הזה מה שמיוחד (רובם לא כאלו) - שאפשר לחבר ל'ראוטר האלחוטי' הזה את המחשב בכבל!! מה שאמור להגביר עוד יותר את המהירות. אבל גם אם לא, דרך הWIFI אפשרי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ההוא אזל מהמלאי. ובכללי המחירים בארץ יקרים יותר. אם יש מישהו כאן שיעלה ברוב חסדו מאלי אקספרס (זה לדוגמא בלבד! https://he.aliexpress.com/item/1005004349241791.html?spm=0.productlist.0.0.2b835650f2PgoY&algo_pvid=82265bb8-e730-4b65-a130-3cb41dc2bad0&algo_exp_id=82265bb8-e730-4b65-a130-3cb41dc2bad0-6&pdp_ext_f={"sku_id":"12000028855169307"}&pdp_npi=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>!ILS!134.93!90.41!!!!!@2100bdec16720900030606715e3b65!12000028855169307!sea&curPageLogUid=5YwPYChOMGkS)
קישור שמכיר מניסיון ועובד עם התדרים של הארץ, יעזור הרבה..
ראיתי...
יקר באממתתתת
יש כל מיני כאלו שמתמחים בחיפוש באלי אקספרס...
צריך למצוא אותם

• הוסף לסימניות
שווה לבדוק את אלו שממליצים כאן מאליאקספרס

ולחכות אם תהיה המלצה על G5

• הוסף לסימניות
שווה לבדוק את אלו שממליצים כאן מאליאקספרס

ולחכות אם תהיה המלצה על G5
אופס...
בדיוק העלתי נושא

• הוסף לסימניות
בלת"ק
א. ראוטר לבית.
ב. VPN של נטפרי + וויפרי = אין אפשרות להתחבר לאינטרנט ללא החיבור ל-VPN, אך אפשר להתחבר לאינטרנט פרוץ ועל המחשב יהיה סינון מלא.
עד כמה שידוע לי, יש וויפי חינמי בתח"צ.
אם זה נכון, את יכולה להתחבר לוויפי + ל-VPN, ויהיה לך פתרון לנסיעות.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
א. ראוטר לבית.
ב. VPN של נטפרי + וויפרי = אין אפשרות להתחבר לאינטרנט ללא החיבור ל-VPN, אך אפשר להתחבר לאינטרנט פרוץ ועל המחשב יהיה סינון מלא.
עד כמה שידוע לי, יש וויפי חינמי בתח"צ.
אם זה נכון, את יכולה להתחבר לוויפי + ל-VPN, ויהיה לך פתרון לנסיעות.
אני לא שמה נטפרי על המחשב עצמו.
שמתי בסים - ככה זה לא דופק לי את המחשב.
ובנסיעות - לא הולך להתחבר לרכבת ישראל.

• הוסף לסימניות
בדיוק העלתי נושא
העלו שם כמה טובים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי היה סים של חברה חרדית מסויימת.
בדקתי במנהל המשימות>> ביצועים >> צג המשאבים
וגיליתי שהחיבור לא יציב בצורה זוועתית, מגיע לרמה סבירה ויורד ל0 ושוב עולה.
עברתי לסים של 019 עם נטפרי ואין מה להשוות, החיבור יציב לגמרי.
הגלישה סבירה ואני גר ברמה ד' בבית שמש:)
כנראה שפרטנר ופלאפון מגבילות את הפינג או משהו אחר לסים של החברה החרדית ההיא כיון שהוא עם נטפרי לעומת 019 שבו הם לא יודעים מי עם נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה