אינטרנט מסונן - הסתבכתי לגמרי.

• הוסף לסימניות
מתוקף עבודתי, אני צריכה שהאינטרנט יהיה פתוח למשעי, כלומר שתהיה לי אפשרות חיפוש די חופשית של תמונות (בעיקר אבל לא רק).
כיוון שאני בזמן האחרון עובדת הרבה מהבית, וכיוון שיש גם ילדים בבית, התחברתי לאינטרנט רימון בשני מסלולים שונים. עבור הילדים - המסלול הרמטי, ועבורי - מוגן.
אבל, אליה וקוץ בה. כמעט בלתי אפשרי לעשות חיפוש תמונות בגוגל גם במסלול הכי פתוח של רימון (רק עם טריקים מסויימים, אבל זה די מכביד).
התקשרו אלי מבזק והציעו לי אינטרנט עם פס רחב, של נטויז'ן, במחיר די מפתה.
הבטיחו גם שיש אפשרות לסינון ברמה של רימון.
האם זה אפשרי?

למישהו יש נסיון עם סינון של נטויז'ן?
אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
האם הציעו לך את התכנה שלהם?
אם כן- אני ניסיתי והתאכזבתי מאוד. הרעיון הוא שאת יכולה לסגור ולפתוח עם הסיסמא. בחרתי סיסמא ואיבדתי אותה כדי שזה יהיה הרמטי ואז כשנוצרה איזו שהיא בעיה קטנה- אמרו לי שם שחייבים את הסיסמא צמוד אליך בלי לאבד אותה.
חוץ מזה זו חסימה לפי קטגוריות- בעייתי מנסיוני.
בסופו של התהליך שלי איתם הם הודו שהתכנה לא פותרת את כל הבעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;863953:
האם הציעו לך את התכנה שלהם?
אם כן- אני ניסיתי והתאכזבתי מאוד. הרעיון הוא שאת יכולה לסגור ולפתוח עם הסיסמא. בחרתי סיסמא ואיבדתי אותה כדי שזה יהיה הרמטי ואז כשנוצרה איזו שהיא בעיה קטנה- אמרו לי שם שחייבים את הסיסמא צמוד אליך בלי לאבד אותה.
חוץ מזה זו חסימה לפי קטגוריות- בעייתי מנסיוני.
בסופו של התהליך שלי איתם הם הודו שהתכנה לא פותרת את כל הבעיות.

מה זאת אומרת לפי קטגוריות? הכוונה לתכנים?
כלומר, הם לא חוסמים באופן גורף אתרים כמו יוטיוב, אתרי חדשות וכדו', רק את התכנים שבהם הלא רצויים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;863993:
כלומר, הם לא חוסמים באופן גורף אתרים כמו יוטיוב, אתרי חדשות וכדו', רק את התכנים שבהם הלא רצויים?

זה אומר שהם יחליטו מה נכלל בקטגוריה X ומה נכלל בקטגוריה Y.
לנו כחרדים-זה לא מהווה פיתרון כלל, כן?!

• הוסף לסימניות

להיפך.
הם חוסמים לפי הקטגוריות אליהם הם משייכים את האתרים-
בעיה ראשונה היא שהם מחליטים מכניסים את האתרים לקטגוריות לפי הפרמטרים שלהם.
בעיה שניה היא שמה שפתוח- פתוח, אין מצב כמו בחברות החסימה של אתר שעובר סינון ורק החלקים הראויים נפתחים לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;864140:
להיפך.
הם חוסמים לפי הקטגוריות אליהם הם משייכים את האתרים-
בעיה ראשונה היא שהם מחליטים מכניסים את האתרים לקטגוריות לפי הפרמטרים שלהם.
בעיה שניה היא שמה שפתוח- פתוח, אין מצב כמו בחברות החסימה של אתר שעובר סינון ורק החלקים הראויים נפתחים לך.

תגידי לי במחילה מכבודך,
התגובה שלי נכתבה בסינית????
מה שכתבת את זה בדיוק מה שכתבתי אני, שהקטגוריות מתחלקות לפי החלוקה שהם מחליטים לנכון לחלק..

איך אדם יכול לכתוב על תגובה "להיפך", כשהוא בא לכתוב את אותו הדבר? מה קורה כאן???????

• הוסף לסימניות
סליחה, במחילה מכבודך, התגובה שלי נכתבה לשאלה ששאלה פותחת האשכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;864174:
סליחה, במחילה מכבודך, התגובה שלי נכתבה לשאלה ששאלה פותחת האשכול.

OK קיבלתי,
אבל להבא יש דבר הנקרא 'ציטוט' בכדי למנוע אירועים כאלו.

חג שמח.

• הוסף לסימניות
אני ניסתי שעה אחת להתחבר לנטויז'ן, ולא יכלתי לבדוק את טיבם כי אז המחשב הזדקן ב60 שנה!!
אולי זה רק בעיה של המחשב שלי עם התוכנה?!

ובקשר למורשת של בזק, ממש לא מומלץ! למשל בחיפוש "טלית" הכל היה חסום.
ובתמונות- העמוד הראשון פתוח! גם התמונות הכי גרועות בעולם!!

• הוסף לסימניות
עוד לא הבנתי מה הבעיה של רימון, המסלול של מוגן הוא כ"כ פתוח, כשהייתי צריכה משהו - מצאתי כל מה שהייתי צריכה.
עכשיו עברתי לאתרוג, ואני מקווה מאוד לשרוד שם, פתחתי כמה אתרי תמונות חינמיות, ונקווה שזה יהיה מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;864191:
עוד לא הבנתי מה הבעיה של רימון, המסלול של מוגן הוא כ"כ פתוח, כשהייתי צריכה משהו - מצאתי כל מה שהייתי צריכה.
עכשיו עברתי לאתרוג, ואני מקווה מאוד לשרוד שם, פתחתי כמה אתרי תמונות חינמיות, ונקווה שזה יהיה מספיק.

מסלול מוגן הוא אכן פתוח למדיי, אבל עדיין אני נתקלת בבעיות:
1. חיפוש תמונות בגוגל מניב כמעט אפס תוצאות.
2. כל פעם שהיה עלי להתחבר לשרת FTP כלשהו להורדת חומר, הייתי צריכה לבזבז זמן יקר עם ניציגים של רימון בטלפון כדי לבדוק למה אני לא מצליחה להתחבר ולאחר מכן להמתין שיפתחו לי פורטים.
3. בבקשה שמישהו יתחבר אלי מרחוק - כנ"ל אותה הבעיה.
4. מהירות הורדה ממש איטית.
5. אין גישה לכל מיני אתרים שאני ממש צריכה, סתם ככה בלי סיבה מיוחדת.
6. לפעמים גם הדואר שלי מסונן, ומכתבים מתקבלים ממני ללא קבצים מצורפים.
7. המחיר...
:confused:

• הוסף לסימניות
תנסי נטצח.
גם אם הם חסמו לך אתר מסויים שאת חייבת, את שולחת להם מייל והם פותחים לך תוך 2 דקות בדרך כלל. (חוץ מפעם שביקשתי ממש בלילה והם פתחו לי בבוקר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaeli;864193:
מסלול מוגן הוא אכן פתוח למדיי, אבל עדיין אני נתקלת בבעיות:
1. חיפוש תמונות בגוגל מניב כמעט אפס תוצאות.

:confused:

את מחפשת תמונות ב"גוגל תמונות"?
זה פשוט "המקום הנכון" לתביעות של זכויות יוצרים!
זהירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;864376:
את מחפשת תמונות ב"גוגל תמונות"?
זה פשוט "המקום הנכון" לתביעות של זכויות יוצרים!
זהירות!

יש עוד כמה מטרות לחיפוש תמונות בגוגל מלבד שימוש לא חוקי...
אבל תודה על הדאגה;)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לבצע סינון חינמי של 'ווינדוס'. זו מערכת מצוינת. את יכולה קודם כל להגדיר שם משתמש לילדים, לשם משתמש שלך תהיה סיסמא ואז ממילא הם לא יכולים להכנס. ברירת המחדל של הילדים היא שהם אינם מחוברים לאינטרנט בכלל, אלא אם כן את מגדירה איזה אתר את רוצה לפתוח להם. את יכולה להגדיר אילו אתרים לחסום ואת יכולה להגדיר אילו אתרים לפתוח. תלוי מאיפה את מתחילה. לילדים אין שום דרך לפרוץ את המערכת, אלא אם כן הם עולים על הסיסמא שלך למערכת החסימה ההורית. במשתמש ההורי של המחשב גם ניתן להגדיר רמות חסימה, אגב.
הבעיה עם החסימה מסוג זה ,זה שהיא מיועדת לאנשים עם שליטה עצמית גבוהה. וזה אומר, שהם סומכים על עצמם, שהם יודעים להגדיר מה האתרים הרצויים והמפוקחים להם. כך עובדות כל המערכות של 012, בזק בינלאומי ועוד. בניגוד לנתיב, אתרוג ורימון, שהם אלה שעושים בקרה על האתרים. וגם אם תחליטי שאתר מסוים מאד מתאים לך, אם הוא לא עמד בבקרות שלהם- הוא לא יאושר לך לשימוש בשום אופן.
מה עוד? אם רוצים את תיבת הג'ימייל פתוחה- חייבים להגדיר את הגוגל כאתר לשימוש. ניתן להגדיר רק אותו. ואז גם אם ילד ירשום כל אתר שהוא בחיפוש של הגוגל, בסופו של דבר הוא לא יוכל להכנס לאתר כי הוא חסום לו. אבל אתר התמונות של הגוגל לדוגמא פתוח, ואי אפשר לחסום אותו כל עוד שהגוגל מאושר לשימוש על ידך.

• הוסף לסימניות
וכל ילד מתחיל יודע איך לעקוף את הניהול תוכן של האקספלורר (משימוש עם דפדפן שונה - נייד)
או מחיקה של הקוד מופיע בעזרה של מיקרוסופט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה