דרוש מידע אינטרנט מסונן, חו"ל

• הוסף לסימניות
שלום אנשים,
אני טס להונגריה לשלושה ימים,
בארץ אני עם מכשיר טלפון כשר, ומחשב נייד עם נטפרי.
מאיפה שוכרים (באשדוד, אפשרי גם ב"ב או י-ם) סמארטפון למספר ימים ?
איזה סינון ?
נטפרי הבנתי שאין בסמארטפון, נכון ?
כמה עולה ?
השיחות שלי (הכשר) ברמי לוי, יש חבילה לחו"ל ? או אפשר להעביר שיחות לסמארטפון ?
תודותי.

• הוסף לסימניות
שלום אנשים,
אני טס להונגריה לשלושה ימים,
בארץ אני עם מכשיר טלפון כשר, ומחשב נייד עם נטפרי.
מאיפה שוכרים (באשדוד, אפשרי גם ב"ב או י-ם) סמארטפון למספר ימים ?
איזה סינון ?
נטפרי הבנתי שאין בסמארטפון, נכון ?
כמה עולה ?
השיחות שלי (הכשר) ברמי לוי, יש חבילה לחו"ל ? או אפשר להעביר שיחות לסמארטפון ?
תודותי.
עם אתה סוחב איתך את המחשב לחו"ל אז על המחשב יש כן אפשרות לסינון נטפרי

• הוסף לסימניות
רמי לוי יש חבילה לחו"ל, כ-50 ומשהו ₪ לשבועיים משהו כזה. אפשר באתר או לדבר איתם לפני. ואז עובד כמו בארץ, רק המענה הקולי בשפה המקומית.

להעביר שיחות מכשר לסמארטפון - תחלום.

• הוסף לסימניות
אם על המחשב יש 019 +נט פרי ולוקחים את המחשב לחול זה יעבוד שם?
או שצריך לעשות משהו?
מה הכוונה שיש על המחשב 019?
אם אתה משתמש עם הסים המקומי, תצטרך לבקש מנטפרי שיתקינו לך VPN
אם אתה על הסים הישראלי לכאורה זה יעבוד בלי שום התערבות של נטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה