כללי אינטרנט מסונן

• הוסף לסימניות
עד היום לא היה לי ועכשיו ב"ה אני רוצה וצריכה אבל אני לא מכירה בכלל.
מה אתם ממליצים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נתיב מעולה

• הוסף לסימניות
כנ"ל, אבל באיש את רעהו תקבל מידע רב יותר, וכן תוכל לחפש באשכולות קודמים.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אם מישהו כאן יעז להמליץ לך על משהו שהוא לא נתיב, הוא יחטוף על הראש עד שהוא יתחרט שהוא פתח את הפה בכלל :)

על החתום: נתיבית משועשעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;874308:
בכל מקרה, אם מישהו כאן יעז להמליץ לך על משהו שהוא לא נתיב, הוא יחטוף על הראש עד שהוא יתחרט שהוא פתח את הפה בכלל :)

על החתום: נתיבית משועשעת.
כנראה שזה הכי טוב!

• הוסף לסימניות
רק נתיב - - - ושמישהו יתווכח איתי!

נתיב מעולה - א. מבחינת כשרות. ב. מה שלא בעייתי פתוח ומה שבעייתי חסום (בשונה מחסימות אחרות שהרבה מאוד פעמים דברים בעייתים פתוחים ודברים לא בעייתים חסומים משום מה...) ג. הוראת הרבנים להשתמש רק איתם.
אבל... מצריך סבלנות, להמתין לפתיחה וכו' וכו', אם את/ה חלש/ה במחשבים זה יהיה קשה קצת... (אבל משתלם...)
אתרוג-רימון - נוח מאוד לשימוש, חסר בו כל הנ"ל
חסר נוסף שיש בו, בטלפון אחד עם מסירת פרטים אתה יכול להוריד את רמת הסינון לנמוכה מאוד, ואז חוץ מ - - - אפשר לראות את הכל... ברר..ר..ר...
אין לי ידע על חברות אחרות.
בהצלחה בהחלטה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;874359:
...
גם על החברות הנ"ל אין לך כל כך מידע...
מה שכתבת אכן תואם לסינון של רימון.
הסינון של אתרוג מעולה ומהודר ביותר.
לא פותחים (גם לא בתשלום, כי זה פשוט לא רלוונטי) שום דבר שאינו ראוי,
אין אפשרות למעבר בין מסלולים (רק בתוך טווח החסימה - כלומר בין מייל בלבד לבין החסימה ההרמטית הרגילה של אתרוג, מעבר לרימון זה כמו לעבור לחברה אחרת.)
ובעניני רבנים - שכל אחד ישאל את הרב שלו.

• הוסף לסימניות
הנה לך דיון ארוך בנושא....
בהצלחה.
:)
אני אישית אחרי הכל הלכתי על נתיב, ואני ממש מבסוטה, אין לי בעיות ב"ה, ועל כמה בודות שהיו אם אני לא טועה במספר 3 - הם אנו לי מיידית ובאופן יעיל.
ממליצה בחם.

• הוסף לסימניות
אני עם אתרוג וב"ה לא נתקלתי בבעיות בכלל, גם לא הרוחניות.
ושמישהו יסביר לי סוף סוף את הרעיון ההזוי שבתשלום פותחים אתרים.
אם זה בסדר תפתחו מלכתחילה ואם לא - מה עוזר התשלום? אתמהה

• הוסף לסימניות
לא פותחים אתרים שאינם בסדר.
א. יש אתרים שלא נבדקו ואם את מעונינת הם בודקים עבורך ופותחים במידה ומתאים.
ב. ברור שלעיתים יש אתרים שאין צורך וענין לפתוח לכלל הציבור אבל במקרה של צורך ספציפי ניתנת האפשרות.
ברור לי שיש להם קריטריונים ברורים לאתר שמלכתחילה/ אתר שבדיעבד /אתר בעייתי... כי בעצם זו החברה היחידה שהוקמה ע"י אנשים חרדים יר"ש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;874376:
ושמישהו יסביר לי סוף סוף את הרעיון ההזוי שבתשלום פותחים אתרים.
אם זה בסדר תפתחו מלכתחילה ואם לא - מה עוזר התשלום? אתמהה
זה תלוי באיזה מסלול אתם
יש מסלול עיסקי, שלא גובים תשלום על כל פתיחה של אתר

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר 'נצח'? אמור להיות משהו חדש. ידוע?

• הוסף לסימניות
נט צח רגיל ברמה של רימון.
נט צח קהילות הוא ברמה גבוהה מאוד אין שם דברים שלא צריכים להיות פתוחים מחולק עם מסלולים ותוספות בקיצור נהנה עד הגג

• הוסף לסימניות
אני עם אתרוג מאוד נהנית. הוא חסום ברמה מצויינת לחרדים. והם לא פותחים בטלפון מעבר למסלול הכי פתוח [שזה די סגור!],
בעבודה יש לי נתיב - ולא אתקרב אליהם, בל"נ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;874359:
נתיב מעולה - א. מבחינת כשרות. ב. מה שלא בעייתי פתוח ומה שבעייתי חסום (בשונה מחסימות אחרות שהרבה מאוד פעמים דברים בעייתים פתוחים ודברים לא בעייתים חסומים משום מה...) ג. הוראת הרבנים להשתמש רק איתם.
אבל... מצריך סבלנות, להמתין לפתיחה וכו' וכו', אם את/ה חלש/ה במחשבים זה יהיה קשה קצת... (אבל משתלם...)
אתרוג-רימון - נוח מאוד לשימוש, חסר בו כל הנ"ל
חסר נוסף שיש בו, בטלפון אחד עם מסירת פרטים אתה יכול להוריד את רמת הסינון לנמוכה מאוד, ואז חוץ מ - - - אפשר לראות את הכל... ברר..ר..ר...
בהצלחה בהחלטה...

כל הקשקושים ששמעתי כאן על נתיב, בדיחה!
אבל הכי מבדח כאן זו התגובה שלך!!!
אני חולק עליך, אבל אני לא הולך להתווכח איתך אפילו לא אם תשלמי לי,
זה נושא נדוש כל כך, שכבר אין כוח להקליד במקלדת את צירוף האותיות נ-ת-י-ב..

אני לא מבין ולעולם לא יבין למה כל יומיים נפתח פה אשכול עם אותה השאלה?
למה השואל שעכשיו הגיע אליו שאלה זו לדיון, צריך לפתוח אשכול? נפתחו בנושא הזה בערך 1.000.000.000.000.000.000.000 אשכולות, וחלס!!!!!!!!!!!
כמה אפשר לראות את אותם וויכוחים כל פעם מחדש???????????????????

אני אישית באתרוג ומאוד מפסוט מכל הבחינות, ומבחינת כשרות-לא חייבים לעשות את המסלול הכי פתוח ולהתלונן שאתרוג פרוץ?!?!?!?!!?!??!!?

ובקשר לטענה הכ"כ טיפשית שבטלפון אחד מסירים את הסינון, באמת, אבל באמת,, טענה זו אין עליה תשובה! אין שום מילה שתענה על השאלה הזו!!! [:) :) :) :)]
פשוט-מי שרוצה אינטרנט פרוץ-בשביל מה לעשות ולהתקשר אח"כ, שפשוט לא יעשה, הא?! :eek::eek::eek:

בהצלחה רבה.

[אני לא חושב שיש כאן עוד הרבה כמוני-אבל יש כאן הרבה חברים בפורום שמגיבים על הנושא הנדוש הזה סתם ללא שום ידע!-אני יסביר מה אני מתכווין-אני הייתי ברימון אתרוג ונתיב, בשלושתם הייתי, ומנסיון אני יודע מה יותר טוב ומה פחות טוב מכל בחינה שתהיה,, אבל כל אלו שסוגדים לנתיב היו בכל החברות הנז"ל, היו פעם באתרוג שהם סתם מלכלכים, הא????
כן אני הייתי בנתיב, ואני יודע שיש להם ג'וקים בראש מכאן ועד להודעה חדשה, שלא נדבר על שירות הלקוחות הזוועתי שלהם, שגובים תשלום אפילו לאחר ביטול המנוי [היה בעבר אשכול על זה, תחפשו]..

כו"ט ושלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;874673:
כל הקשקושים ששמעתי כאן על נתיב, בדיחה!
אבל הכי מבדח כאן זו התגובה שלך!!!
אני חולק עליך, אבל אני לא הולך להתווכח איתך אפילו לא אם תשלמי לי,
זה נושא נדוש כל כך, שכבר אין כוח להקליד במקלדת את צירוף האותיות נ-ת-י-ב..

אני לא מבין ולעולם לא יבין למה כל יומיים נפתח פה אשכול עם אותה השאלה?
למה השואל שעכשיו הגיע אליו שאלה זו לדיון, צריך לפתוח אשכול? נפתחו בנושא הזה בערך 1.000.000.000.000.000.000.000 אשכולות, וחלס!!!!!!!!!!!
כמה אפשר לראות את אותם וויכוחים כל פעם מחדש???????????????????

אני אישית באתרוג ומאוד מפסוט מכל הבחינות, ומבחינת כשרות-לא חייבים לעשות את המסלול הכי פתוח ולהתלונן שאתרוג פרוץ?!?!?!?!!?!??!!?

ובקשר לטענה הכ"כ טיפשית שבטלפון אחד מסירים את הסינון, באמת, אבל באמת,, טענה זו אין עליה תשובה! אין שום מילה שתענה על השאלה הזו!!! [:) :) :) :)]
פשוט-מי שרוצה אינטרנט פרוץ-בשביל מה לעשות ולהתקשר אח"כ, שפשוט לא יעשה, הא?! :eek::eek::eek:

בהצלחה רבה.

[אני לא חושב שיש כאן עוד הרבה כמוני-אבל יש כאן הרבה חברים בפורום שמגיבים על הנושא הנדוש הזה סתם ללא שום ידע!-אני יסביר מה אני מתכווין-אני הייתי ברימון אתרוג ונתיב, בשלושתם הייתי, ומנסיון אני יודע מה יותר טוב ומה פחות טוב מכל בחינה שתהיה,, אבל כל אלו שסוגדים לנתיב היו בכל החברות הנז"ל, היו פעם באתרוג שהם סתם מלכלכים, הא????
כן אני הייתי בנתיב, ואני יודע שיש להם ג'וקים בראש מכאן ועד להודעה חדשה, שלא נדבר על שירות הלקוחות הזוועתי שלהם, שגובים תשלום אפילו לאחר ביטול המנוי [היה בעבר אשכול על זה, תחפשו]..

כו"ט ושלום!
קודם כל כדאי שתירגע, לא כדאי שדיון ענייני יקח לך את הבריאות!!

אני לא הייתי רוצה להכנס לדיון פה בצורה כמו שאתה נכנסת, שים לב שהתגובה הראשונה שלי, והיא עניינית ללא התערבות בחברות האחרות, למרות שעמד לי על הלשון לכתוב...

שים לב איך הקודמים ענו יפה, ואיך אתה עונה בצורה מבוזה

ותתפלא לשמוע, ישנם כאלה שהיו ברימון ואתרוג, והיום בנתיב, והם יכולים לכתוב בדיוק את אותה תגובה שלך על החברות השונות,

ולגבי מה שכתבת שמי שרוצה פרוץ שיקח פרוץ,
לשם דוגמא, כשאתה קונה רכב, תחפש רכב עם בלמים טובים ואפי' שהוא יהיה ידני ויותר יקר, מאשר רכב אוטומט זול יותר אבל עם בלמים חלשים יותר, למה ? כי הבריאות חשובה לך!
וד"ל... לדאבונינו שמענו מספיק סיפורים על אנשים שהדרדרו, לא מלחפש אינטרנט פרוץ....

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בשלושת המקומות כמו 'רמה פלוס' וחותמת על כל מילה רק בלי העצבים;) אפילו שנתיב יכולים להביא את העצבים האלה בלי בעיה...

אני חושבת גם שאישה שמבררת פה על מעבר מאינטרנט פתוח לגמרי ותעבור ישר לנתיב יכולה מהר מאוד להישבר ולחזור ל... פתוח לגמרי, בכאלה מצבים דעתי האישית שעדיף לעבור לאתרוג.
וכל אלה שכותבים שבשיחת טלפון אחת אפשר באתרוג לעבור להכי פתוח ברימון, זה פשוט מגוחך לכתוב משהו ששמעתם, אבל במציאות הוא בכלל בכלל לא נכון!!!
מי שבאתרוג לא יכול לעבור בשום אופן לרימון והם מודיעים את זה לפני שעוברים לאתרוג

אז בהצלחה לכל אלה שבנתיב, אני שם בכורח אבל לא ממש ממליצה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;874712:
גם אני הייתי בשלושת המקומות כמו 'רמה פלוס' וחותמת על כל מילה רק בלי העצבים;) אפילו שנתיב יכולים להביא את העצבים האלה בלי בעיה...

אני חושבת גם שאישה שמבררת פה על מעבר מאינטרנט פתוח לגמרי ותעבור ישר לנתיב יכולה מהר מאוד להישבר ולחזור ל... פתוח לגמרי, בכאלה מצבים דעתי האישית שעדיף לעבור לאתרוג.
וכל אלה שכותבים שבשיחת טלפון אחת אפשר באתרוג לעבור להכי פתוח ברימון, זה פשוט מגוחך לכתוב משהו ששמעתם, אבל במציאות הוא בכלל בכלל לא נכון!!!
מי שבאתרוג לא יכול לעבור בשום אופן לרימון והם מודיעים את זה לפני שעוברים לאתרוג

אז בהצלחה לכל אלה שבנתיב, אני שם בכורח אבל לא ממש ממליצה:rolleyes:

חחחחחחחח לא כתבתי את זה בעצבים כמו שהבינו אותי את וההוא שלפנייך,
העצבים התעוררו על זה שכל יומיים וחצי נפתח כאן אשכול כזה, וכל פעם הוא גורר אחריו וויכוחים בהשקפות ודיעות לאין ספור, ועצבים אלו עברו גם לתגובה על גופו של עניין, אבל אין כאן מה להתעצבן, אדרבה-אני יאחל לבריאות לכל אלו שעדיין מתעקשים להשאר בנתיב בגלל איזה מיתוס ישן נושן שרק להם יש אישורים מוועדות רבנים ולאתרוג אין, לבריאות!

אני באתרוג-אין בעיה של צניעות ויש להם את השירות הטוב ביותר---הם גם הרבה יותר מפותחים ומתקדמים מנתיב מבחינה טכנולוגית.. [וד"ל, אבל אכמ"ל..]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;874717:
חחחחחחחח לא כתבתי את זה בעצבים כמו שהבינו אותי את וההוא שלפנייך,
העצבים התעוררו על זה שכל יומיים וחצי נפתח כאן אשכול כזה, וכל פעם הוא גורר אחריו וויכוחים בהשקפות ודיעות לאין ספור, ועצבים אלו עברו גם לתגובה על גופו של עניין, אבל אין כאן מה להתעצבן, אדרבה-אני יאחל לבריאות לכל אלו שעדיין מתעקשים להשאר בנתיב בגלל איזה מיתוס ישן נושן שרק להם יש אישורים מוועדות רבנים ולאתרוג אין, לבריאות!

אני באתרוג-אין בעיה של צניעות ויש להם את השירות הטוב ביותר---הם גם הרבה יותר מפותחים ומתקדמים מנתיב מבחינה טכנולוגית.. [וד"ל, אבל אכמ"ל..]
אין בעיה, תביא אישור מועדת הרבנים לאתרוג/רימון.
אני פתחתי ברימון מט' שערי טומאה... ובנתיב זה חסום!!!
גם על הפלאפונים הכשרים קמו כאלה שטענו שאפשר לפרוץ וכו' והיום אדם חרדי מתבייש עם פלאפון לא כשר... מכסימום יש לו גם וגם... האם תקחו מכשיר לא כשר מלפני 10 שנים ותטענו: "מה אני צריך מכשיר כשר בין כה יש לו אופציות כמו במכשירים הכשרים ולא מעבר לכך"?... או שתגידו "לי יש רק מכשיר כשר ואני שומע בקול דברי חכמים"...???
רמה פלוס, גם אני נבהלתי ממך ולמרות הכל הגבתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה