דרוש מידע אינטרנט נטפרי מחיר

• הוסף לסימניות
אני נמצא ב 019 ומשלם להם 99 שקל על 100 מגה ו 4 על הראוטר וחוץ מזה עוד 15 שקל לנטפרי,
יוצא שבשביל אינטרנט קווי 100 מגה עם חסימה של נטפרי אני משלם 118 שקל,
ורציתי לדעת אם יש משהו יותר זול מזה?

• הוסף לסימניות
אני נמצא ב 019 ומשלם להם 99 שקל על 100 מגה ו 4 על הראוטר וחוץ מזה עוד 15 שקל לנטפרי,
יוצא שבשביל אינטרנט קווי 100 מגה עם חסימה של נטפרי אני משלם 118 שקל,
ורציתי לדעת אם יש משהו יותר זול מזה?
יש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה כוונתך?
איזה בעיות יכולים להיות?
גביה כפולה ולא ברורה
תשלום על ראוטר במחיר מופקע עם הבטחה של זיכוי בחשבונית........
שירות לקוחות שצריך לחכות למעלה משעה כדי שיענו
ניתוקים תכופים הפעם האחרונה היה למעלה משבוע ואז נשברתי חזרתי לבזק

• הוסף לסימניות
גביה כפולה ולא ברורה
תשלום על ראוטר במחיר מופקע עם הבטחה של זיכוי בחשבונית........
שירות לקוחות שצריך לחכות למעלה משעה כדי שיענו
ניתוקים תכופים הפעם האחרונה היה למעלה משבוע ואז נשברתי חזרתי לבזק
אייס תקשורת ?

• הוסף לסימניות
ב 019 יש כעת מבצע חודש ראשון חינם.

בהחלט זול לפעמיים יקר עד מאד...;)
והאמת שאדם שמקבל מוצר איכותי/שירות איכותי, הוא הרבה יותר מסופק ושמח על העסק הטוב שעשה, מאשר לחסוך כמה שקלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה