כללי אינטרנט נתיב - מי, מה, למה, איך וכמה?

• הוסף לסימניות
אני גם בנתיב ומרוצה מאוד, ואכן משמח לשמוע על התכנון לצנזור תמונות באתרי תמונות.
לגבי המחיר, בשביל כשרות- משלמים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. לב;285864:
קודם כל סתם לשם הידע- נתיב לא עובדת עם מחשבי מקינטוש- עובדה מצערת מאד!
לגבי רימון- הרבנים יצאו נגדם מכיוון שהם מאפשרים אחרי הכל אפשרות לעבור למסלול הכי פרוץ שמיועד לחילוניים שרוצים "קצת" סינון- בשיחת טלפון אחת...
אני עצמי עם רימון עדיין ומנסה למצוא פתרון טוב ואין לי!- אני עובדת עם מק, אשמח לשמוע הצעות!

עפ"י מה שידוע לי
אינטרנט רימון מציעים 2 מסלולים:
1. רימון - למגזר הדתי וגם למגזר הכללי השמרני יותר
בו יש 3 מסלולים ששלושתם שעדין לא מספקים הגנה ראויה.

2. אתרוג - למגזר החרדי והדתי, וגם כאן יש 3 מסלולים,

בתוך אתרוג אפשר לעבור בין מסלולים, ובתוך רימון אפשר לעבור בין מסלולים
אבל בין אתרוג לרימון המעבר הוא רק ע"י ביטול החוזה הקודם והרשמה מחדש.

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שמחובר דרך אקספון? ויודע על אמינות החברה הנ"ל?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מבינים - ברימון רגיל יש 5 מסלולים, אני בשלישי - האמצעי - ומעולם הוא לא הראה לי דבר שצריך צינזור, אלא להיפך - חסם גם דברים שאין איתם בעיה.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם:
אני קראתי את המודעה עצמה של הרבנים שיצאו נגד רימון, ביניהם הרב סילמן מב"ב, והם דיברו דווקא על אתרוג מכיון שבשיחת טלפון אחת אפשר לעבור מהאתרוג שהוא מסונן למסלול הכי פתוח ברימון שאינו מסונן כמעט. הם אמרו שהרימון פרץ ככה לתוך הציבור החרדי ומתוך סקר שהם עשו רוב משתמשי האתרוג עברו בשלב כלשהו לרימון ונשארו שם במסלול הכי פתוח וזאת כל הצרה! ואני בתור משתמשת שלהם יודעת שזה נכון מכיון שעברתי כבר כמה פעמים בין כל המסלולים כולל ברימון ומאתרוג לרימון ולא הייתי צריכה לבטל שום חוזה רק התקשרתי וביקשתי ומיד העבירו אותי לאיזה מסלול שביקשתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;286062:
מבינים - ברימון רגיל יש 5 מסלולים, אני בשלישי - האמצעי - ומעולם הוא לא הראה לי דבר שצריך צינזור, אלא להיפך - חסם גם דברים שאין איתם בעיה.

זה לא נכון בעליל, אצלי.
אני גם ברימון ומבחינתי שחשבתי שבעלי יוכל לעקוב על החשבון בנק שלנו זה לא כך. יש תמונות נשים. ותגובתם לכך היתה שא"א לצנזר ברמה כזו. היו עוד כמה פישולים שלא התאימו לרמת הצנזור שבקשתי.

לכן אני חושבת אולי לעבור לנתיב למרות המחיר ואי הנוחות- "אפשר להעלות לנתיביים..."

• הוסף לסימניות
נתיב זה נהדר, יש שם שירות טוב, יש שם מיעודנו שי שעונה בצורה ברורה לכל בעיה עם כל הסבלנות,
לגבי מה שכתבו פה לפתוח גלריה שכל תמונות שצילמו שהעיתונים יידעו שמפרוג אפשר לבקש ,זה רעיון טוב וירים את פרוג וקרנו,

• הוסף לסימניות
אני נתיבית ומאד מאד מרוצה מהשרות והמהירות, כמו שSTART כתב/ה הם מוכנים לעזור הרבה מעבר לשרות הרגיל. גם שי, גם עקיבא וגם שאר המזכירות. באמת יישר כח גדול להם, ואני ממליצה בחום! (דרך אגב, אמור להיות להם מסלול זול של נתיב+012 - תבררו)
והטוב ביותר, שהם יכולים גם לחסום את הקו ואז גם מחשבים ניידים שבאים מבחוץ - חסומים כשהם משתמשים בראוטר האלחוטי שלי.

• הוסף לסימניות
שמעתי (צריך לשאול את המנהלים) שהרבנים הורו למנהלים לבטל דוכן של רימון שהיה אמור להיות בתערוכה ע"מ2, נראה לי שזה מדבר בעד עצמו.

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב, ומאוד מאוד מרוצה מרמת השירות המהירה והיעילה ומהצנזור, אם לא לצרכי עבודה הם לא פותחים לי גם אתר שבטוח אין שום בעיה.
לדוגמא: רציתי אתר סודוקו נוסף על מה שפתוח ומכיון שזה לא לצרכי עבודה, לא הסכימו בשום אופן לפתוח.

בקשר למהירות:
בזק ניסו להציע לי מהירות של 2.5 באותו מחיר של 1.5, לאחר שנרשמתי אצלם הייתי צריכה לעבור לבזק בינלאומי, והם טענו שכיון שאני בנתיב, הוא לא תומך במהירות הזו והם לא יכולים לחבר אותי לזה.
חזרתי לבזק ובטלתי את המהירות, גם כיון שבזק בינלואמי לא איפשרו זאת, וגם, הם חייבו אותי בחשבון ביותר כסף.

נ.ב.
רציתי לברר אצל הנתיבים.
קורה לי הרבה שתוך כדי פתיחת אשכול בפרוג או משהו דומה, המחשב נתקע, המסך נהיה כחול ואני חייבת להפעיל מחדש.
הטכנאי שלי טוען שזה בגלל נתיב.
שאנסה להתנתק לכמה ימים ולבדוק האם זה בגלל נתיב או לא.
האם למישהו יש נסיון בזה?

• הוסף לסימניות
האם במסך הכחול את מקבלת שם של קובץ מסויים?

• הוסף לסימניות
פעם אחת, כשהעליתי מדיסק תמונות והא נתקע שם הוא נתן לי שם קובץ.
אבל נראה לי שלרוב לא.

אני יכולה לעקוב מעכשיו.

• הוסף לסימניות
אם הוא יתן לך את שם הקובץ passthru.sys זה יכול להיות קשור לנתיב.
וגם א"כ, ע"י יצירת קשר עם שי מנהל פורום נתיב יפטר לך הבעיה.

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי שכתוב פה לראות את המספרים האחרונים במופיעים במספר השגיאה.
מה שבדר"כ כתוב לי: 00005

לא נתקלתי במה שכתבתם.
אבל בל"נ בפעם הבאה (מקווה שלא יקרה) אבדוק זאת.

• הוסף לסימניות
תתפלאו , אני הייתי בנתיב ועברתי לרימון
זה עוצר את האינטרנט ועושה אותו להרבה יותר איטי וכו' ואת האמת שאני הייתי גם מאוכזב מהשירות.

נקודה נוספת, הם גם פותחים את האינטרנט בטלפון בלי שום להעביר חוזה וכו', הייתי מחובר עם התוכנה שלהם בערך חודש וזה היה פתוח 'לגמרי' (לא מוגן + ולא מוגן) לא לפני שהם לא שכחו להגיד לי בלפון שזה עמלה של 5 ש"ח (על מה ולמה)

• הוסף לסימניות
אני מחוברת לנתיב ולצערי ממש לא מרוצה מהשירות. נתקלתי די הרבה בבעיות, והיחס שלהם היה ממש לא כמו שצריך. אמנם איני חושבת לבטל היות וזו האופציה היחידה לאינטרנט מסונן כמו שצריך אך השירות שלהם והיחס בהחלט טעונים שיפור.

• הוסף לסימניות
גם אני נתיבית כבר ארבע שנים בלי שום בעיות.
מאד מאד מרוצה ב"ה.
אשמח מאד האם תעדכנו אותי על נתיב שיפתחו עוד אתרים חדשים.

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב ומאוד מאוד נהנה מהיחס ומהשירות ומהמהירות בטיפול של כל בקשה.
ובקשר למסך הכחול של ישראלה, זכור לי שיש על זה אשכול ב"פורום נתיב" תבדקי שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;287059:
אני מחוברת לנתיב ולצערי ממש לא מרוצה מהשירות. נתקלתי די הרבה בבעיות, והיחס שלהם היה ממש לא כמו שצריך. אמנם איני חושבת לבטל היות וזו האופציה היחידה לאינטרנט מסונן כמו שצריך אך השירות שלהם והיחס בהחלט טעונים שיפור.

באיזה נושא לדעתך צריך שיפור בשירות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה