כללי אינטרנט נתיב - מי, מה, למה, איך וכמה?

• הוסף לסימניות
נפתח, אבל להשתמש בו לא הצלחתי.
יכול להיות שהוא פתוח רק העמוד הראשי, אבל כשעושים המרה זה כתובת אחרת כמובן, וצריך לבקש פתיחה מלאה של האתר.

• הוסף לסימניות
אני גם נתיבי, מאד נהנה מהשירות, ומההתייחסות לכל פניה, וממליץ לכולם בחום להצטרף לחסימה מלאה ואמיתית.. כי סוף כל סוף יהודים שתומ"צ אנחנו, ובשביל זה דרושים הרבה ויתורים, ומובא במדרש שהקב"ה אמר "אין אדם שומע לי ומפסיד"!!

• הוסף לסימניות
ב"ה גם אני נמנה על מנויי נתיב, וב"ה מרוצה מאוד.

השירות האיכותי היחיד שמצאתי ראוי למחשב ואפילו ביתי (לעניות דעתי), תמיד עם הרצון לעזור והרבה מעבר לתחום השירות שלהם.

ממש נהנה. מרגיש בטוח, בידיים עם אחריות תורנית, ומוסרית.

• הוסף לסימניות
גם אני בנתיב, ומאד מרוצה. רציתי לשאול:
1. האם המחיר המשתלם של אקספון+נתיב מדובר גם אם יש לי הוט?
2. האם יש כזה דבר אתר של תמונות שמאושר בנתיב, בו יש אפשרות לקנות רק תמונה אחת, ולא לשלם חודשי/שנתי?
בתודה לפרוג על הבמה השימושית שהוא נותן לגרפיקאים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה סברסקי;287827:
2. האם יש כזה דבר אתר של תמונות שמאושר בנתיב, בו יש אפשרות לקנות רק תמונה אחת, ולא לשלם חודשי/שנתי?

יש אתר עם גלריה מדהימה של תמונות, שמאפשר לקנות תמונות בודדות בזול. כל התמונות כשרות למהדרין.מומלץ בחום!
www.prog.co.il

• הוסף לסימניות
כן תודה, באמת הגלריה של פרוג מאד מוצלחת. אבל כמו שמישהו ציין פה, אין שם מענה לתמונות ויקטוריות וזה מאד חסר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה סברסקי;287827:

כן גם להוט,
ואכן הרבה יותר משתלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה