- הוסף לסימניות
לי אתרוג עשו התקנה חינם
זה ממש לא נכון, לאחר בדיקה מול 019 אני הזמנתי חבילה של גיגה בפועל קיבלתי רק 500~ ככה שלא תמיד מקבלים בהתאם לרכישה זה תלוי בהרבה גורמים. (הבדיקה בוצעה בלי סינון)הסיב אופטי לא משתנה מחמת מרחק - הוא תמיד יהיה בהתאם לרכישה,
אם מחוברים בכבל המהירות אכן משמעותית מאוד. לי היה לפני הסיבים 300MB בפועל הגיע ל80-90MB. היום עם סיבים - בווי-פיי המהירות היא כ-300-400 MB, ובחיבור פיזי - כבל רשת - 800-900 MB.מישהו יכול לעשות לי סדר?
יש לי תשתית של בזק וחסימה של נטפרי.
טכנאי של בזק הציע לי להתחבר לסיבים אופטיים בעלות חודשית יותר נמוכה בחודשים הראשונים ואח"כ זה יעלה יותר ממה שאני משלמת היום.
היום אני על מהירות 100 מגה, והוא אומר שתהיה לי מהירות פי עשר.
האם אכן כך? מה המעלה של סיבים אופטיים? כדאי לעבור?
ואם יש תקלות, אפשר לחזור לתשתית רגילה?
איך זה עובד עם נטפרי?
תודה לכל העונים
מבחינה רוחנית-נטפרי מקובל על כל הרבנים ואתרוג לא...אבל מה באמת ההבדל בין נטפרי לאתרוג?
ממש תודה לךמבחינה רוחנית-נטפרי מקובל על כל הרבנים ואתרוג לא...
מחינה פרקטית-נטפרי יכול לפתוח אתרים בעייתיים-ולחסום את מה שפרוץ שם
אתרוג-או שפותחים לך את האתר,(ובפירוש הם פותחים יותר דברים מנטפרי) או שהוא לא מספיק מסונן אז אי אפשר
מקווה שאני עדיין צודקת-בעבודה שלי היה פעם אתרוג, כרגע עובדת רק על נטפרי, ככה שאין לי מושג אם זה נשאר ככה...
ויש עוד סוג סינון?מבחינה רוחנית-נטפרי מקובל על כל הרבנים ואתרוג לא...
מחינה פרקטית-נטפרי יכול לפתוח אתרים בעייתיים-ולחסום את מה שפרוץ שם
אתרוג-או שפותחים לך את האתר,(ובפירוש הם פותחים יותר דברים מנטפרי) או שהוא לא מספיק מסונן אז אי אפשר
מקווה שאני עדיין צודקת-בעבודה שלי היה פעם אתרוג, כרגע עובדת רק על נטפרי, ככה שאין לי מושג אם זה נשאר ככה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //