אינטרנט סלולרי

• הוסף לסימניות
אשמח לכל שביב מידע בנושא.
אני מחוברת כיום דרך אינטרנט אלחוטי של סלקום דרך חברת נט-צח.
מהירות הגלישה היא מחרידה, לפעמים אני מחכה 20 דקות(!) עבור שליחת מייל.
הצרה היא שהורדת תמונות זה סיוט אמיתי וכל פעולה שהיא מעבר לקריאת טקסט, נהפית למסובכת מאוד.
חוץ מהכל, הנורה הירוקה במודם, פועלת גג חצי שעה, אחרי שהיא נהפכת לאדומה, אני צריכה להתנתק והתחיל הכל שוב.

יש לציין, שחברת נט-צח, הדהימה אותי ברמת השירות שלהם, עונים מיד וצוות התמיכה טכנית מאוייש על ידי אנשים רגועים ומסורים מאוד, כנראה שהבעיה היא דווקא בסלקום.

הבו פיתרונים, בבקשה...

• הוסף לסימניות
יתכן שהקליטה של סלקום באיזור מגורכם ירודה מאוד.
אצלנו היה סיפור דומה, ולאחר דו"ד סלקום הודו שאין להם קליטה במקומנו.

• הוסף לסימניות
ייתכן שהבעיה בקליטה, אבל אנחנו גרים באיזור די מרכזי בירושלים כך שזה קצת מוזר, לא?

• הוסף לסימניות
גם לי היה מודם סלולרי של סלקום. הקליטה בבית היתה גרועה מאד. (מקום מרכזי בירושלים)
לאחר בירור עם סלקום הם הודו שבדיוק באזור הזה (שכנראה נמצא על קו התפר בין האנטנות של סלקום) - אין כמעט קליטה.

אפשר בקלות להתקשר לסלקום ולברר על כתובת מסוימת האם יש בה קליטה, והם בודקים אצלם.
יכול מאד להיות שגם באזור מרכזי יש מקומות מסוימים שבהם הקליטה גרועה...

אגב, במקרה שלי, היתה לי אפשרות להחזיר את המודם כי זה היה בתוך 14 יום.

• הוסף לסימניות
מה עם חברת פלאפון, אורנג'? מישהו יודע אם יש אפשרות לחסימה אצלם?

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, והחסימה על המחשב, משתמש עם אינטרנט סלולרי - נטסטיק של 'פלאפון', זה אכן איטי, אבל כנראה מלבד החסימה, גם בגלל שהמחשב דפוק, לעומת זה הנטסטיק במחשב נייד איכותי יותר וללא חסימה עובד מהר יחסית.

• הוסף לסימניות
גם לי יש סלקום אבל הגלישה ממש מהירה
בעבר היו בעיות ופניתי לסלקום והם הגבירו את הגלישה ומאז זה גולש מהר מאוד

• הוסף לסימניות
רק לידיעה, מתוך סקר מהירויות אינטרנט שנערך, סלקום היא עם האינטרנט האיטי ביותר בישראל:

שקלול מהירות הורדה כללית
הוט מובייל
מקום ראשון

אורנג'
מקום שני

פלאפון
מקום שלישי

גולן טלקום
מקום רביעי

סלקום
מקום חמישי

• הוסף לסימניות
לסלקום יש כבל מאריך שמגביר קליטה ואם נמצאים במקום רחוק מהמשדר הם נותנים את זה בחינם וזה עובד טוב... כמובן שאין תחליף למודם נייח וכו'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה