- הוסף לסימניות
אתרוג שינו עכשיו את החסימה שלהם, וסגרו הרבה מאוד אתרים שפעם היו פתוחים.
מרגש במיוחד!!!תודה לכולם על התשובות
הבהרתי בהודעה הראשונית - אני לא אשתמש בעז''ה באינטרנט פרוץ.
תודה!
אני מדברת מתחום התחום ומכירה עשרות שעובדות בתחום עם נתיב/נטפריאני יושבת על נטפרי.
אין לי גישה כלל לוואצאפ או SMS אפילו.
קל וחומר שאין לי גישה לתכנים שלא עוברים את הביקורת של נטפרי.
רציתי לשאול את דעתכם,
אני לומדת מקצוע של מחשבים
ואני רואה שכל תהליך הלמידה ובטח תהליך העבודה
כמעט מחויב המציאות להחזיק ווצאפ בשביל התקשורת, התמיכה והכל.
וזה מאוד מפתח בתהליך הלמידה כשיש גישה פתוחה לכל התכנים האפשרים ברשת.
נראה לכם הגיוני היום לעבוד בדיגיטל, ללא גישה אסורה - ולהרוויח טוב?
יש בכלל אפשרות להתפתח עם אינטרנט חסום?
אני ב"ה עובדת בתחום עם אינטרנט חסום של נטפרי ללא וואצאפ ורשומה לאתר כדי לקבל SMS בשביל להכנס למערכותאני מדברת מתחום התחום ומכירה עשרות שעובדות בתחום עם נתיב/נטפרי
ומסתדרות מצוין יש מקומות מסוימים שדורשים וואצפ ואז תשאלי רב
בעבודה שלנו צריך לקבל קוד לסמס אז אנחנו רשומות לאתר שמקבל SMS
ברור שאפשר להתקדם ולהרויח טוב גם עם אינטרנט חסום
הדוגמא הקלאסית זה הבנות של קאמטק--
ומכירה עוד הרבה שעם אינטרנט חסום ופלאפון כשר שמרויחות משכורת מכובדות מאדדד
בהצלחהה
גם אני.אני יושבת על נטפרי.
אין לי גישה כלל לוואצאפ או SMS אפילו.
קל וחומר שאין לי גישה לתכנים שלא עוברים את הביקורת של נטפרי.
לא נכון.ואני רואה שכל תהליך הלמידה ובטח תהליך העבודה
כמעט מחויב המציאות להחזיק ווצאפ בשביל התקשורת, התמיכה והכל.
לא נכון.וזה מאוד מפתח בתהליך הלמידה כשיש גישה פתוחה לכל התכנים האפשרים ברשת.
כן.נראה לכם הגיוני היום לעבוד בדיגיטל, ללא גישה אסורה - ולהרוויח טוב?
יש בכלל אפשרות להתפתח עם אינטרנט חסום?
רציתי לשאול אם יש חסימה לטלפון
כמובן לצורך עבודה - שישאר רק בעבודה
שיהיה אפשר להכנס לדפדפן לאתרים.
מה שצריך בעיקר זה ווטסאפ , מצלמה וכניסה לגוגל
היה חסימה בעבר שחסמה את גוגל - מושגח .
וזה לא טוב
אני לא מכירה את האתר שרשומים אליו כדי לקבל sms. רק יכולה להגיד שאני עובדת עם משהו כמו 10-12 חברות שכדי להכנס למערכת שלהם צריך סיסמא בsms וכולם ללא יוצא מהכלל מאפשרים לקבל את הסיסמא כהודעה קולית או בהודעה למייל בדיוק בגלל שיש מספיק א/נשים שדרשו את זה והם באו לקראת ציבור גדול שצריך את הפתרון. כך שהיום זה כבר נכנס כחלק מהליך שיגרה.אני ב"ה עובדת בתחום עם אינטרנט חסום של נטפרי ללא וואצאפ ורשומה לאתר כדי לקבל SMS בשביל להכנס למערכות
אנשים מאד מאד מעריכים את מי שעומד על העקרונות שלו
ואני רואה שלהכל הם מצליחים למצוא פתרונות
מסכימה עם כל מילה!!כן.
האשכול הזה קצת מקומם,
כי הוא מכיל הרבה מידע לא אמיתי מהשטח.
אפשר ללמוד להיות סופר מקצועיים גם בתוך נטפרי (ולבזבז הרבה הרבה פחות זמן).
אני לא מחזיקה וואטצאפ מבחינה עקרונית, לא סמראטפון, לא טאבלט.
רק מחשב + נטפרי.
כיום,
שאני מכירה חזק מאוד את השוק כעצמאית,
אני יכולה להגיד בוודאות שאת יכולה ללמוד מעולה, להרוויח מצוין ולהתקדם גם אם יש לך "רק" נטפרי.
מעולם לא הפסדתי מהעובדה שאין לי וואטצאפ
(בהתחלה היה נראה לי שיש לקוחות שא"א לעבוד איתם בלי וואטצאפ.
היום ברור לי שלקוח שמתעקש על וואטצאפ = לקוח שכדאי לפטר אותו.
העבודה היא לא התכתבות או זמינות 24 שעות ביממה. והמבין יבין.)
ולהפך - אני רק מרוויחה מהבחירה שלי להתרחק מוואטצאפ.
התרגשתי מאוד מאוד לקרוא!ולהפך - אני רק מרוויחה מהבחירה שלי להתרחק מוואטצאפ.
דרך אגב יש אופציה לקבל sms למייל ואז גם הפלאפון לא זמין לחברות 24 שעותאני לא מכירה את האתר שרשומים אליו כדי לקבל sms. רק יכולה להגיד שאני עובדת עם משהו כמו 10-12 חברות שכדי להכנס למערכת שלהם צריך סיסמא בsms וכולם ללא יוצא מהכלל מאפשרים לקבל את הסיסמא כהודעה קולית או בהודעה למייל בדיוק בגלל שיש מספיק א/נשים שדרשו את זה והם באו לקראת ציבור גדול שצריך את הפתרון. כך שהיום זה כבר נכנס כחלק מהליך שיגרה.
איך? בתשלום?דרך אגב יש אופציה לקבל sms למייל ואז גם הפלאפון לא זמין לחברות 24 שעות
יש כמה חברותאיך? בתשלום?
אני באתרוג רק מהסיבה הזאת שהם מאשרים וואצאפ על המחשב ביום שנטפרי יאפשרו אני מאמין שכל הלקוחות של אתרוג ירוצו אליהם..יש בנטפרי המון
מה שמעבר, זה בהחלט מתסכל. מאוד.
או שחורקים שיניים ומבקשים ממישהו שיוריד וישלח אלי..
או שעוברים לחסימה אחרת
אני עדיין בחיפושים. טרם מצאתי..
מאשרים באופן נקודתי ללא קבוצות סטטוסים וסרטונים.אני באתרוג רק מהסיבה הזאת שהם מאשרים וואצאפ על המחשב ביום שנטפרי יאפשרו אני מאמין שכל הלקוחות של אתרוג ירוצו אליהם..
וואטסאפ על המחשב פתוח לגמרימאשרים באופן נקודתי ללא קבוצות סטטוסים וסרטונים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים