אינטרנט רימון-אתרוג......

• הוסף לסימניות
למשהו כאן נתקע היום??????
כל רגע זה נתקע ומשבש את כל המחשב???????

• הוסף לסימניות
יש לי אתרוג
עובד לי מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;648349:
למשהו כאן נתקע היום??????
כל רגע זה נתקע ומשבש את כל המחשב???????

אך עבר כיפור?

• הוסף לסימניות
כל בין-הזמנים אותו הדבר , כמו שעון.

• הוסף לסימניות
אני באתרוג וב"ה מרוצה מהם עד הגג.
המנהל של חטיבת אתרוג ר' אפרים שבדרון שהכרתי בערך מוסף נותן שירות מיוחד ומדהים לכל מה שקשור למגזר החרדי.

• הוסף לסימניות
אני ברימון, אבל לא כ"כ מרוצה. זמן ההמתנה הארוך, וקריסות לעיתים די קרובות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי זלמנוביץ;648512:
יש לי רימון. הרבה פעמים קורס הפאלגין.
בכל פתרונות הסינון הקיימים (כולל מורשת שמשווקים ב 014 ובפרטנר) יש בעיה עם הפלאגאין של FLASH שקורס הרבה , זה קשור ל PROXY שהם עושים בשביל הסינון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;648549:
כל בין-הזמנים אותו הדבר , כמו שעון.
זה ממש כך, שמעתי שיש להם יותר משתמשים מאשר IPים זה נכון?

בכל פעם שיש איזשהו חופש דתי (אפילו צום גדליה...) יש קריסה או שהמהירות עומדת על חצי

(אצלי 6Mb במקום 10...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה