אינטרפוץ 3 או 4 דרך, איזה חברה מומלצת?

• הוסף לסימניות
.וחוץ מזה שהוא יותק קומפקטי מאשר העגול הגדול .
יש לשים לב שלקטנים הקומפקטיים קשה מאוד לרצף לעשות את החור בקרמיקה מדויק ביותר,
במיוחד למי שלוקח 3 אינטרפוצים 3 דרך אחד ליד השני -
קשה עד בלתי אפשרי לעשות את החורים בספצ' מושלם.

• הוסף לסימניות
יש לשים לב שלקטנים הקומפקטיים קשה מאוד לרצף לעשות את החור בקרמיקה מדויק ביותר,
במיוחד למי שלוקח 3 אינטרפוצים 3 דרך אחד ליד השני -
קשה עד בלתי אפשרי לעשות את החורים בספצ' מושלם.
מה לגבי החברה ?חמת ?מדגל ?
כי גם מדגל זול מאוד בהשוואה לחמת חצי מחיר כמעט .או שגם סיוון אופיר יכולים לבא בחשבון תודה רבה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו שמע על אינטרפוץ של פונטנה? גם נותנים אחריות של 10 שנים כמו חמת.

• הוסף לסימניות
חשוב לי לומר כמעט כל הבית שלי חמת \עשיתי שיפוץ לפני פחות משלוש שנים האחריות 10 שנים אתם יודעים מה כוללת ?
אז אגיד לכם הכוונה היא לחלקי חילוף אבל מה עם עלות ביקר טכנאי טוב זה 300 שח ובכן לי היה כבר תקלה בבורר וגם תקלה באינטרפוץ כיור וכל כך חבל אבל שתדעו כשאתם קונים אינטרפוץ של חמת ב 400 שח שהאחריות היא לא כוללת ביקור טכנאי שהעלות היא 300 שח היה לי אינטרפוץ של גרוהה גרמני וההרגשה היא שהוא הרבה יותר איכותי
ועוד משהו אינטרפוץ 3 דרך להבנתי הרבה יותר טוב כי מה שקורה כשיש לחצן של ה 4 דרך אז אם לוחצים כשהברז עובד המיקסר של האינטרפוץ מקבל מכה ולאט לאט נשבר התווכחו איתי בחנות על זה ושמעתי להם תכלס אני מתחרט על זה אין כמו 3 דרך

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה